02 / 05 / 2024

Şakir Ogün Tarhan Gayrimenkul Çözüm Ortaklığı

Şakir Ogün Tarhan Gayrimenkul Çözüm Ortaklığı

Seferihisar Belediyesi Tunç Soyer'in başkanlığı döneminde, 75 milyon lira değerinde gayrimenkul satmış. Paraların personel maaşı ve seyahatlere harcandığı iddia ediliyor.

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çoban ve Ogün Çoban ortaklığında kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Tarhan tarafından kuruldu.

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ogn İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ogn İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Ogün Özbakır tarafından kuruldu.

Argaeus Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Argaeus Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mirac Bal ve Ogün Köprülü ortaklığında kuruldu.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Tahsin Tarhan'dan Türkiye Varlık Fonu’nun İFM'ye ortak olmasına tepki!

Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik kısmını 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına CHP'li Tahsin Tarhan'dan tepki geldi.

Şakir Ogün Tarhan Gayrimenkul Çözüm Ortaklığı Haberi

Şakir Ogün Tarhan Gayrimenkul Çözüm Ortaklığı

Seferihisar Belediyesi tarafından arka arkaya yapılan arazi satışları ilçede tepkilere yol açıyor. Belediyenin 6 yılda, 75 milyon 148 bin 840 lira değerinde 26 gayrimenkulün satışını yaptığı ortaya çıktı. Adeta satış rekoru kıran Seferihisar Belediyesi'nde, Tunç Soyer döneminde en yüksek meblağlı satışın, 28 milyon 947 bin lira ile 2015'te yapıldığı öğrenildi. Geçen hafta belediyeye ait iki adet tatil köyü ve plajın bulunduğu dev arazilerin satışı yapıldı. Sığacık Akkum'daki 144 bin 34 metrekarelik yeri, Şakir Ogün Tarhan Gayrimenkul Çözüm Ortaklığı 7.1 milyon lira teklifle aldı. Sığacık Akkum'daki toplam 3 adet arsanın ihalesini de 19.5 milyon liralık teklifiyle Neptün Turizm ve Ticaret AŞ kazandı. İhaleyi kazanan Antalya merkezli Neptün Turizm ve Ticaret'in aynı zamanda satışa çıkarılan arazi üzerindeki Club Resort Atlantis Otel...