04 / 05 / 2024

Şakir Uyar kimdir

Şakir Uyar kimdir

ERMENEK Başsavcısı Ali Özdemir’in, 18 işçinin mahsur kaldığı madenin sahibi Saffet Uyar’ın kuzeni ve aynı zamanda başka bir madenin sahibi olan Şakir Uyar’ın evinde kiracı olduğu ortaya çıktı.

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Sibel Uyar kimdir?

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar kimdir? Sibel Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sibel Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sibel Uyar..

Ermenek Başsavcısı Ali Özdemir Şakir Uyar'ın evinde kiracıymış!

ERMENEK Başsavcısı Ali Özdemir’in, 18 işçinin mahsur kaldığı madenin sahibi Saffet Uyar’ın kuzeni ve aynı zamanda başka bir madenin sahibi olan Şakir Uyar’ın evinde kiracı olduğu ortaya çıktı.

Nüvit Uyar kimdir?

Mimar Nüvit Uyar kimdir? Mimar Nüvit Uyar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Nüvit Uyar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nüvit Uyar..

Şakir Meraki kimdir?

Mimar Şakir Meraki kimdir? Mimar Şakir Meraki, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Şakir Meraki bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şakir Meraki...

Şakir Yücel Karaman kimdir?

2014 yerel seçimlerinde Güngören Belediye Başkan Adayı olarak belediyenin mevcut başkanı Şakir Yücel Karaman gösterildi. Peki, Şakir Yücel Karaman kimdir? İşte Şakir Yücel Karaman'ın biyografisi...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Erol Tabanca kimdir?

Türkmenistan'da büyük müteahhitlik hizmetleri veren Polimeks adlı şirketin Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca kimdir? Erol Tabanca, "Polimeks"i ne zaman kurdu? Erol Tabanca hangi projeleri hayata geçirdi?

Lütfü Bakırcı kimdir?

Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı kimdir? Lütfü Bakırcı, Makrom Yapı'yı ne zaman kurdu? Lütfü Bakırcı, Makrom Yapı ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Aykut Mutlu kimdir?

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Musa Aykaç kimdir?

Nurol GYO’da Genel Müdürlük yapan Musa Aykaç kimdir? Musa Aykaç hangi üniversiteden mezun oldu? Musa Aykaç, Nurol GYO ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Musa Aykaç'ın biyografisi...

Şakir Uyar kimdir Haberi

Şakir Uyar kimdir

Başsavcı Özdemir, Hürriyet’e yaptığı açıklamada Ermenek’teki evlerin 4’te 3’nün Uyarlar’a ait olduğunu belirterek şunları söyledi: “O ailenin burada her tarafta evi var. Burada evlerin 4’te 3’ü Uyarlar’ın. Bu olaydan sonra lojman için başvurduk, herhangi bir dedikodu olmasın diye. Ben kirasını veriyorum. Her şeyin kaydı kuydu var, parasını verip oturuyoruz. Lojman da 80 metrekareydi. Benim 3 tane çocuğum var. Çocuklarımın yanı sıra kayınvalidem var. İki tane personel boşaltıyor evi. Biz de taşınacağız. Lojmana başvurdum, Cumartesi günü taşınacağım. Kiralarımız, yakıt paramız banka üzerinden yatmış. Bu kişinin o dosyayla, ne şüpheli ne tanık hiçbir şekilde bağlantısı...