06 / 05 / 2024

Sakız Ağacı Konutları satılık

Sakız Ağacı Konutları satılık

41 adet konuttan meydana gelen Sakız Ağacı Konutları satılık daire tipleri, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı.

Sakız Ağacı Konutları nerede?

Dairelerin büyüklükleri 83 metrekare ile 397 metrekare arasında değişiklik gösteren Sakız Ağacı Konutları 15 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Sakız Ağacı Konutları nerede?

Haldız İnşaat Sakız Ağacı Konutları projesi!

Haldız İnşaat Sakız Ağacı Konutları projesi İstanbul Anadolu Yakası Bostancı'da hayata geçiriliyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

Dolar altına göz açtırmıyor! Doların yükselişi altını çileden çıkarttı

Dolar kuru bugün 16 lira seviyesine yaklaştı ve hızla yükselmeye devam ediyor. Doların bu yükselişi altına olan talebi azaltıyor. Dolar altına resmen göz açtırmıyor...

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Sakız Ağacı Konutları satılık Haberi

Sakız Ağacı Konutları satılık


İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy Bostancı'da Haldız İnşaat tarafından hayata geçirilen Sakız Ağacı Konutları'nda toplam 41 adet konut yer alıyor.


Sakız Ağacı Konutları satılık daire seçenekleri arasında,  1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1'ler yer alıyor.  Projedeki dairelerin alanları 86 metrekare ile 397 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Projenin ortak kullanım alanları arasında, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, kat bahçeleri, fitness salonu, ortak seyir alanları ve yürüyüş parkuru mevcut.


Proje;  Bağdat Caddesi'ne 1,1 kilometre, Bostancı Gösteri Merkezi'ne 1 kilometre, Bostancı İskelesi'ne 1,3 kilometre, D 100 karayoluna 1 kilometre, metroya 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Sakız Ağacı Konutları adres : Kocayol Cad. Kurukuyu Sk. No: 26 Bostancı / İstanbul


Sakız Ağacı Konutları iletişim

Telefon: 444 4 539 - 0216 409 12 50 - 51

Web: http://sakizagacikonutlari.com/

Öznur...