29 / 04 / 2024

sakızağacı koru evlerinde satılık daireler

sakızağacı koru evlerinde satılık daireler

Son 6 konutun satışları süren Sakızağacı Koru Evleri'nde fiyatlar 290 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor...

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

4A,4B, 4C, SSK, Bağkur emeklilerine maaşa ek 12 bin 500 TL müjdesi! Bu paraları sakın kaçırmayın!

4A,4B, 4C, SSK, Bağkur emeklilerine maaşa ek 12 bin 500 TL verileceği belirtildi. Emekliler dikkat, hesaplarınıza yatırılacak bu paraları sakın kaçırmayın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

23 TL'yi aşan dolar/TL kuru için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Bakırköy'de 7 mahalleyi dönüştürecek imar planı reddedildi!

Bakırköy'ün birinci derece deprem bölgesinde yer alan Osmaniye, Kartaltepe ve Zuhuratbaba mahalleleri ile Zeytinlik, Cevizlik, Yenimahalle ve Sakızağacı mahallelerinin kentsel dönüşüm planları reddedildi...

Sakıncalı binalar için acil eylem planı çağrısı!

Deprem kuşağında olmamıza rağmen hala gerekli önlemler alınmıyor. Bu kapsamda, oturulması sakıncalı binalar için acil eylem planları uygulamaya konulmalı.

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Chadı Abdulsalam ve Mhd Hıcham Abdulsalam ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi'nde kuruldu.

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Saylağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Başak Grup'un acı günü! Ali Rıza Karık vefat etti!

Başak Grup'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Başak Grup ve ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Karatan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sakızağacı Sokak'ta kuruldu.

sakızağacı koru evlerinde satılık daireler Haberi

sakızağacı koru evlerinde satılık daireler

Kartal Soğanlık'ta yükselen Sakızağacı Koru Evleri, Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyor. 55 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 54 adet konut bulunuyor. 


130 ve 140 metrekare alanlarla 3+1 daire tiplerinde tasarlanan Sakızağacı Koru Konutları'nda kalan 6 konutun satışı 290 bin TL ile 450 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Kartal Sakızağacı Koru Evleri, 3 bin 500 metekare koru ve yeşil alan, 2 bin metrekare çocuk parkı, 3 adet kapalı otopark, fitness salonu, toplantı salonu, şelale ve süs havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun grupları, kameriye ve oturma grupları, 24 saat güvenlik imkanlarını içinde bulunduruyor.


Sakızağacı Koru Evleri Kartal, Sabiha Gökçen Havaalanı ve...