11 / 05 / 2024

saklı vadi 2 etap

saklı vadi 2 etap

Data Yatırım olarak hayata geçirilen Teras Marmara Kartal projesinde toplam 350 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Teras Marmara Kartal projesinde 1+1 daireler 125 bin TL' den başlıyor.

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!

Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de 24 ay, 36 ay ve 48 ay ödeme koşulları yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 699 bin liradan başlıyor.

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 

Avrupa Konutları Saklıvadi Eylül'de teslim!

Avrupa Konutları Saklıvadi projesinde satış süreci devam ediyor. Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan projede 227 adet konut yer alıyor. 

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Vadi Evleri 2. Etap projesinin yer teslimi 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yüklenici Yıldızlar İnşaat'a gerçekleştirildi. 

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap için sözleşme, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 16 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı.

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da davet usulü ile gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap nerede? Vadi Evleri 2. Etap'ta kaç konut bulunuyor? İşte projeye ilişkin merak edilen detaylar...

Saklıvadi fiyat!

Saklıvadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Saklıvadi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Avrupa Konutları Saklıvadi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına son sürat devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için harekete geçti. İşte Avrupa Konutları Saklıvadi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Saklıvadi nerede?

Saklıvadi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Saklıvadi nerede? İşte Saklıvadi lokasyon bilgisi...

Avrupa Konutları Saklıvadi'yle 235 konut, 222 ofis geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesiyle 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite inşa edecek.

saklı vadi 2 etap Haberi

saklı vadi 2 etap

İstanbul İli Kartal İlçe'sinde hayata geçirilen Teras Marmara Kartal projesinde toplam 350 adet daire bulunuyor. Projede sınırlı sayıda daireler çok özel fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.


Teras Marmara Kartal projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, cep sineması, çocuk bahçesi, açık spor salonu, basketbol sahası, tenis kortu, süs havuzları, pergola ve dinlenme köşeleri gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Teras Marmara Kartal projesi E-5 karayoluna bin 200 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje toplam 12 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Saklı Vadi projesinin 2. etabı şeklinde yükseliyor.


Teras Marmara Kartal projesinde 1+1 daireler 125 bin TL' den başlıyor. Projedeki 2+1 daireler 175 bin TL ve 3+1 daireler ise 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Teras...