29 / 04 / 2024

Saklıkent imar planı

Saklıkent imar planı

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

İstanbul’da imar planı değişiklikleri SMS ile öğrenilebilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yaptığı imar plan değişikliklerini İstanbullulara SMS ile bildirecek. Yeni uygulamayı müjdeleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Artık gizli saklı imar planı değişikliği yok; her şey şeffaf, her şey erişilebilir” şeklinde konuştu.

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Yeni imar planı değişikliği neler getirdi?

Vergi uzmanı ve Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ozan Bingöl, yeni imar planı değişikliği için, "İmar planı değişikliği ile emsal artacağından arsa sahibi veya müteahhit bu değer artış payını ödeyerek kârlı duruma bile geçebilecek" dedi...

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Saklıkent'te imar barışı fırsatçılığı!

Antalya’nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bölgenin en güzel noktalarında kaçak yapılar inşa ediyor.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye Hekimbaşı - Topağacı - Dumlupınar Mahallesi ve Kazım Karabekir - Elmalıkent - İnkılap Mahallelerinin bir kısmına ilişkin nazım imar planına itiraz planı askıya çıktı..

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sancaktepe ilçesi, Başkent Caddesi ile Ulubatlı Hasan Caddesi Kesişimi Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Şirinevler kent meydanı imar planı askıya çıktı!

Bahçelievler'e bağlı Şirinevler Bahçehan ve Çevresi'ne ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Sultangazi kent meydanı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı'na ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Saklıkent imar planı Haberi

Saklıkent imar planı

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi’nin en güzel noktasında imar barışı fırsatçılığı yapan kaçak inşaat sahibi kişi Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, aynı zamanda müteahhitlik yapan Ç.S.’nin kooperatif tarafından açılan birçok ihaleyi kazandığı ve çalışma yürüttüğü de ifade edildi.

İNŞAAT MÜHÜRLENDİ

Kaçak inşaatla ilgili gerekli yasal işlem ve tebligatların yapıldığını belirten Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, “Kanuni süre içerisinde kaçaklar ortadan kaldırılmazsa ekiplerimiz bölgede yıkım işlemi gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.

İNŞAAT SAHİBİ ÜYEMİZMİŞ

Daha önce yaptığı açıklamada Saklıkent’te yükselen kaçak inşaatlardan yakınan yetkili “Bu yapıların durumu biz de sorguluyoruz” diyen Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner, “Kaçak inşaatın sahibi üyemizmiş. Geçmişte ihale alıp bir takım işler de yürütmüş olabilir. Ancak buradaki asıl mesele yasa dışılığın...