18 / 05 / 2024

Saklıkent Konutlarının temeli

Saklıkent Konutlarının temeli

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefliyor.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın temeli 13 Haziran 2020'de atılmıştı. 9 ayı geride bırakan inşa sürecinde son durum ne? İşte detaylar...

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı tam gaz devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor...

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

TOKİ Esenler projesinin temeli yarın atılıyor!

Esenler’in yıllardır devam eden imar sorununun çözüme kavuşacağı, riskli yapıların kurtarılacağı tarihi günde, Esenler Belediyesi'ne devredilen alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa edilecek olan konutların temeli atılacak.

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

Saklıkent Konutlarının temeli Haberi

Saklıkent Konutlarının temeli

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Polatlı'da gıda sektörünün köklü firmalarından Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız, Polatlı'da sağladığı istihdamın yanı sıra Polatlı'nın ihtiyacı olan Saklıkent Konutlarını hayata geçirdi. Polatlı'nın nefes alabileceği konutları inşa ederek Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefleyen Birol Kırtız "Projemiz Polatlı'nın Kuzey yönünde,Basri Mahallesi yolu ile Şehitlik Anıtı arasında. 14 bin metrekare olan arsamızda 7 katlı 7'şer blok inşa edeceğiz. Dairelerin tamamı 4+1 olacak"dedi. 


Gazete...