17 / 05 / 2024

Sakura Park indirim

Sakura Park indirim

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

APEC Living’in Yalova’da inşa ettiği Sakura Park 2, kişiye özel ödeme seçenekleri ile 12 ay vade imkanıyla satışta.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Park Hayat İncek'te indirim fırsatı! Yeni proje!

İşmen İnşaat tarafından Ankara'nın İncek İlçesi'nde hayata geçirilen Park Hayat İncek projesinde 4+1 dairelere özel yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor..

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 daireden meydana geliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesi 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim yapılıyor...

Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor...

Onur Park Life'ta yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar!

Onur Park Life'ta evlenecek çiftlere yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar geçerli. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Sakura Park’ta yüzde 20 indirim, hemen teslim, hemen tapu!

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Sakura Park indirim Haberi

Sakura Park indirim

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli %20 indirim fırsatı. Doğa içindeki ikiz villa, müstakil villa ve konak tipi  villalarda geçerli olan kampanya da yıl sonuna kadar geçerli %20 indirim fırsatı sağlıyor. Ağustos ayı  fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık. Apec Çelik Yapı’nın inşaa ettiği proje Yalova’nın merkezinde ve hemen teslim imkanı bulunuyor.


Yalova’da villa yaşamına yeni bir soluk getiren Sakura Park’ta her villanın kendine ait geniş ve düzenli bahçeleri var. Villaların bahçe büyüklükleri 150m² ile 410 m²  arasında değişiyor. 40.000 m² proje alanında sadece 72 ünite yer alıyor. Proje birbirinden farklı villa tiplerine yer verilmesiyle çeşitlilik sağlanmış,3 ayrı tipte ikiz villa,3...