30 / 04 / 2024

Salamis Park özellikleri

Salamis Park özellikleri

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Salamis Park Hotel açıldı!

KKTC'nin gözde tatil mekanlarından biri olan Salamis Bay Conti Resort Otel in bünyesinde bulunan Salamis Park Hotel muhteşem bir açılış ile hizmete girdi. Açılışına iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Tema Park İstanbul satılık!

Tema Park İstanbul satılık konutlarla ilgili detaylar ve projenin özellikleri haberimizde yer alıyor...

Metro Park Halkalı fiyat listesi!

Metro Park Halkalı fiyat listesi kapsamında tüm detaylar ve projenin diğer merak edilen özellikleri haberimizin içinde yer alıyor

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Salamis Park özellikleri Haberi

Salamis Park özellikleri

Akol Group tarafından inşa edilen, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen lokasyonu Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesinde doğayla iç içe olan Salamis Park villaları, Tek ve İkiz villa seçeneklerinden oluşmaktadır.


Salamis Park, Yeniboğaziçi'ne yeni bir yaşam getiriyor!

Salamis Park villaları, optimizasyonu ve uygulamasıyla, Gazimağusa’nın en merkezi lokasyonlarından birisi olan Yeniboğaziçi’nde huzur, konfor, lüks ve aile yaşamını bir bütünlük içerisinde Kuzey Kıbrıs’ta yeniden kurguluyor.

Yaptığı her proje ile KKTC’de adından sıkça söz ettiren, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değeri olan Akol Group, açık şekilde alternatifsiz olmanın yapıtaşları olan; Yenilik, Özgünlük ve Kalite anlayışı ile Kuzey Kıbrıs’ta parlayan bir yıldız gibi yükselmeye devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs’ta doğayla iç içe mis gibi proje: Salamis Park


Yeniboğaziçi’nin yeni yaşam merkezi olarak adlandırılan Salamis Park villaları, eşsiz konumuyla kentin tam merkezinde yer alıyor. 


Akol Group’tan yeni bir...