17 / 05 / 2024

Salih Akbaş artvin

Salih Akbaş artvin

Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş kimdir? Salih Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akbaş, ne zamandan beri Artvin Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Salih Zeki Murzioğlu: İnşaat sektörü geleceğe güvenle bakıyor!

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü kaydettiği başarılardan güç alarak geleceğe güvenle bakmaktadır" dedi...

Mehmet Şimşek: Artvin turizm açısından çok önemli bir bölge!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Şavşat Karagöl'de ziyaretlerde bulundu. Şimşek, burada yaptığı açıklamada, Artvin'in turizm açısından çok önemli bir bölge olduğunu, tanıtım için her türlü desteğin sürdürüleceğini söyledi.

Salih Yurduseven kimdir?

Ankara İç Mimarlık Proje Müdürü Salih Yurduseven kimdir? Salih Yurduseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Yurduseven, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta hizmet veriyor?

Artvin Yusufeli'de 9 bina yandı!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde çıkan yangında, bitişik haldeki 9 binada bulunan 25 daire, 8 ambar ile 5 samanlık tamamen yandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmaması teselli oldu.

Salih Bezci Ankara Alışveriş Festivali’ne katıldı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. ATOYönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara Kalesi’nin manevi olarak da maddi olarak da değeri vardır. Kale bizim için çok önemlidir” dedi.

Artvin'de hidroelektrik santralinin durdurulması halkı sokağa döktü!

Artvin'in Arhavi ilçesinde belediyenin imar değişikliğiyle önünü açtığı şehir merkezindeki HES projesi için Rize idare Mahkemesi'nin, ÇED olumlu' raporunun yürütmesini durdurması, ilçe sakinlerini sokağa döktü.

Artvin'de Kavak Hidroelektrik Santrali projesi iptal edildi!

Artvin'in Arhavi ilçesinde belediyenin imar değişikliğiyle önünü açtığı şehir merkezindeki Kavak Hidroelektrik Santral projesi için Rize idare Mahkemesi'nin, 'ÇED olumlu' raporunun yürütmesinin durdurması, ilçe sakinlerini sokağa döktü.

Salih Kuzu enerji sektörüne giriş yaptı!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, kurduğu yeni şirketle enerji sektörüne giriş yaptı. Kuzu'nun yeni şirketi 100 bin TL 'lik sermaye bedeli ile kuruldu...

Salih Hızlı: Dönüşümde bisiklet yollarına da yer verilmeli!

Akhisar Belediyesi bünyesine hizmet veren ve her perşembe bisiklet turu düzenleyen Zinde Yaşam Kulübü ' nün üyeleri, Belediye Başkanı Salih Hızlı ' yı ziyaret etti...

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Sağlam tarafından kuruldu.

Çekmeköy İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi'ne transfer oldu!

Çekmeköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı oldu. Salih Elmas, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanlarıyla vedalaştı.

Altuğ Akbaş: Binaların en önemli deprem kalkanı su yalıtımı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Korozyon nedeniyle yapılarımız depreme karşı dayanıksız hale geliyor. Oysa su yalıtımı yapılmış bir bina, hem korozyona karşı senelerce direniyor hem de depremin yıkıcı etkilerine karşı korunmuş oluyor” dedi.

Alanbaşı Havza Trafo Merkezi Projesi için Artvin Yusufeli'de kamulaştırma yapılacak!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait “154 kV Alanbaşı Havza Trafo Merkezi Projesi” için Artvin Yusufeli'de kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Salih Akbaş artvin Haberi

Salih Akbaş artvin

Salih Akbaş kimdir?

Salih Akbaş 1962 Trabzon-Sürmene doğumlu olup, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 1984 yılında mezun oldu.

          

1989 yılında Adıyaman Toprak Muhafaza Grup Müdürlüğü mühendisi olarak göreve başlayan Salih AKBAŞ sırasıyla;

Adıyaman Ağaçlandırma Şefliği, 

Adıyaman Orman İşletme Şefliği,

Pazar Orman İşletme Müdürlüğü Ardeşen Orman İşletme Şefliği, 

Emet Orman İşletme Müdürlüğü Eğrigözdağı Orman İşletme Şefliği, 

Göynük Orman İşletme Müdürlüğü Göynük orman İşletme Şefliği, 

Mustafa Kemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü Devecikonak Orman İşletme Şefliği, 

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü müdür yardımcılığı, Yalova Orman İşletme Müdürlüğü, 

Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütmüş olup 11.04.2013 tarihinde Artvin Orman Bölge Müdürü olarak  görevine başlamıştır. 


Salih AKBAŞ evli ve iki çocuk...