06 / 05 / 2024

Salih Akkaya akşehir

Salih Akkaya akşehir

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Akşehir'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'deki alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek, çalışmalar tamamlandıktan sonra 24 Ağustos Bulvarının sıcak asfaltla kaplanması konusunun değerlendirildiğini söyledi.

Konya Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir?

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? sorusunun cevabını aradı.

Konya Akşehir'de engellilere özel tesis yapılacak!

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçedeki bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Akşehir Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi 17 Aralık'ta!

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Türkiye'nin sayılı arastalarından biri olan Konya'nın Akşehir ilçesindeki Tarihi Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi tarihinin 17 Aralık 2015 Perşembe günü yapılacağını söyledi.

Akşehir Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Konya Akşehir Belediye Fidanlığı içerisine yapılan ikinci Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Akkaya tamamlanma aşamasına gelen inşaat çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgi alarak yeni kültür merkezini gezdi.

Akşehir Arasta Çarşısı restore ediliyor!

Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; Akşehir’de Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü’nce restorasyon çalışmaları yapılan tarihi mekanları ziyaret etti.

Akşehir'de 65 tarihi ev restore ediliyor!

Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı hibe desteğiyle Akşehir Belediyesi tarafından yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi.

Konya Akşehir'de tarihi evler restore ediliyor!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) hibe desteğiyle Akşehir Belediyesi tarafından yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi.

Akşehir ve Tuzlukçu'da kadastro yenilemesi!

Akşehir ve de Tuzlukçu'da yapılacak olan kadastro yenileme projesi kapsamında Tapu Kadastro Konya İl Müdürü Bahattin Kozlu, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'yı ziyaret etti

Salih Akkaya kimdir?

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Kentariva Başakşehir'de 1 milyon 230 bin TL'ye cadde mağaza!

Cadde mağazaları satışa sunulan Kentariva Başakşehir projesinde dükkan fiyatları 350 bin lira ile 1 milyon 230 bin lira arasında değişiyor

Başakşehir Ariva'da 350 bin TL'ye mağaza!

Fuzul Grup tarafından yapılan Başakşehir Ariva projesinde cadde mağazaları satışa çıktı. 140 konutluk projede 16 adet mağaza da yer alıyor

Salih Akkaya akşehir Haberi

Salih Akkaya akşehir

Salih Akkaya kimdir?

1965 yılında Değirmen Köyü'nde doğdu. 1975 yılında ailesi ile birlikte Akşehir Ahi Celal Mahallesi'ne taşındı. 1977 yılında Cumhuriyet İlkokulu'nu, 1980 yılında Atatürk Ortaokulu'nu, 1984 Yılında Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü birincilikle, 1988 yılında S.Ü.Ziraat Fakültesini ikincilikle bitirdi. 1996 yılında Yüksek Mühendis, 2004 yılında doktora çalışmasını tamamlayarak "Bilim Doktoru" unvanını aldı.


Artvin Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde teknik eleman olarak çalıştı. Köy Hizmetleri Konya İl Müdürlüğü'nde Kontrol Mühendisi olarak çalışmakta iken, 20 Ocak 2003 tarihinde İl Müdürü olarak atandı. 19 Mart 2007 tarihinde, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi. Halen bu görevini sürdürürken istifa ederek, 31 Ekim 2013 tarihinde AK Parti'den Akşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat etti. 21 Ocak 2014 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından...