25 / 07 / 2024

Salih Hızlı özgeçmiş

Salih Hızlı özgeçmiş

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Gümüşte ralli mi başlıyor? Değeri artacak mı? Hızlı artış ne zaman başlayacak?

Değerli metaller denince akla altın başta olmak üzere pek çok maden geliyor, ancak uzun süredir düşüşte olan gümüş pek de revaçta değildi. Gümüşün piyasadaki değer kaybının dibi görmüş olabileceği ve 2022’nin ikinci yarısında değerinde hızlı bir toparlanma yaşanacağı düşünülüyor.

En hızlı SUV: Audi Q8 özellikleri dikkat çekiyor! İşte 28 Mart 2022 Fiyat listesi...

Audi'nin gelmiş geçmiş en hızlı ve en güçlü SUV modeli olan Q8'in fiyat listesi yenilendi. Peki zamların ardından Audi Q8 fiyatlarında son durum ne? Otomobilin öne çıkan özellikleri neler? Merak edilen her şey haberimizde...

Niğde'den yüksek hızlı tren geçecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Antalya-Kayseri, Adana-Ankara arasında projelendirilen yüksek hızlı trenin Niğde Merkez ilçeden geçmesi yönünde bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

İmar uygulamaları adil ve hızlı olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel 19 Ocak 2015 tarihinde uzun bir aradan sonra basın mensuplarının karşına geçmiş, düzenlediği toplantıda projelerini açıklamıştı. Başbakan Davutoğlu, "İmar uygulamaları adil ve hızlı olacak. " dedi.

Salih Hızlı kimdir?

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Salih Hızlı: Dönüşümde bisiklet yollarına da yer verilmeli!

Akhisar Belediyesi bünyesine hizmet veren ve her perşembe bisiklet turu düzenleyen Zinde Yaşam Kulübü ' nün üyeleri, Belediye Başkanı Salih Hızlı ' yı ziyaret etti...

Eskişehir Yüksek Hızlı Tren'de ikinci peron hizmete girdi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Hızlı Tren için yapılan ikinci peronun hizmete girdiğini müjdeledi. Koca, "Bir tane de transit hat olacak. Toplam 4 peron, 8 hızlı tren hattı, 1 tane de yük trenleri için normal bir hat olacak." dedi...

Salih Hızlı kentsel dönüşüm planını açıkladı!

Büyükşehir yasası ile birlikte Köylerin de Akhisar Belediyesine bağlanmasının bir fırsat olduğunun altını çizen Başkan Hızlı; yapılacak projelerin artık daha geniş anlam ifade etmesi gerektiğini dile getirdi...

Salih Hızlı: Biz kaba inşaatı bitirdik şimdi kentin ince işlerini yapacağız!

Salih Hızlı Akhisar'da altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, 'Bir kaba inşaat vardır bir de ince inşaat. Biz kabasını bitirdik, şimdi bu kentle ilgili daha ince işler yapacağız' dedi...

İstanbul-Ankara hızlı treni için 200 milyon euro kredi verildi!

Yapım çalışmalarına devam edilen İstanbul-Ankara Hızlı Tren için 200 milyon euro kredi sağlandı...

Ankara-İstanbul hızlı tren projesi 30 Eylül'de tamamlanacak!

Ankara-İstanbul hızlı trende yüzde 95 fiziki gerçekleşme sağlandı, proje 30 Eylül'de tamamlanacak

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren 30 Eylül'e kadar tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Amacımız Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattını 30 Eylül'e kadar tamamlamak" dedi...

Salih Hızlı özgeçmiş Haberi

Salih Hızlı özgeçmiş

Salih Hızlı kimdir?

Salih Hızlı, 24 Ocak 1968 tarihinde Akhisar’da doğdu. İlk Okulu Cumhuriyet İlkokulunda, Orta Okulu Atatürk Orta Okulunda, Liseyi Akhisar Lisesinde tamamladı. 


Yüksek Öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünde bitirdi.


İş hayatına 1989 yılında Akhisar’da Mühendislik hizmeti ile başladı. Askerlik dolayısıyla bir yıl ara verdiği iş hayatına müteahhitlik ve mühendislik yaparak devam etti. Mimar olan eşi ile 1993 yılında evlenen Salih Hızlı iki çocuk babasıdır.


Adalet ve Kalkınma Partisinde göreve Kurucu Başkan Yardımcısı olarak başladı. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı kongre sonrası da devam etti. 


Ayrıca İnşaat Mühendisleri Odası Akhisar Temsilciliği ve Spastik Özürlüler Derneği Yönetim Kurulu Üyelikleri...