12 / 05 / 2024

Salih İnşaat adres

Salih İnşaat adres

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli işlemi bugün gerçekleştirildi. 150 bin TL sermaye bedeli ile kurulan Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı!

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli işlemi bugün gerçekleştirildi. 150 bin TL sermaye bedeli ile kurulan Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Mis Yapı Özkanlar İnşaat Konya'da inşaat sektörünü geliştirdi!

Rasyonel Gazetesi Kurucusu Sadrettin Soranlar, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan'ı ziyaret ederek. başarı temennisinde bulundu. Soranlar, inşaat sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Salih İnşaat adres Haberi

Salih İnşaat adres

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakil işlemi bugün İstanbul’a yapıldı. 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü Ümit tarafından kurulan şirketin merkez nakli İstanbul Güngören’e yapıldı. 

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında doğrudan veya özen yerli gerçek veya tüzel kişilerle ortak olarak inşaat imalat taahhüt proje ve montaj işleridir.ve 19.9.1995 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mah.Merter Sok.Çelik Akman Sit.No.42/A Güngören