02 / 05 / 2024

Salih Küsmüş

Salih Küsmüş

Elmar Yapı, Ankara’nın en yüksek rezidans projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket ortaklarından Salih Küsmüş, Ankara’da Eskişehir yolu, Konya yolu ve Söğütözü caddelerinin değerli haline geldiğini belirtti.

Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor!

Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması 2023 yılı sonuçlarına göre, oturulan konuta sahip olanların oranı 2022'ye göre 0,5 puan azalarak 2023'te yüzde 56,2 oldu. Ekonomist Nejat Özonay, "Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor" dedi. İşte o paylaşım

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

EYT mensupları dikkat! Borçlanma için ödediğiniz paranın bir kısmını geri alacaksınız!

Artık kendileriyle ilgili yasanın çıkması için gün sayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mensuplarına bir iyi haber daha geldi. EYT kapsamına girmek isteyenlerin, askerlik ve doğum borçlanması için ödedikleri paranın bir kısmını vergi indirimi yoluyla geri alabilecekleri duyuruldu. İşte detaylar…

Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?

Hisseli tapu pek çok kişinin sahip olduğu tapu çeşididir. Hisseli tapu, diğer tapu çeşitlerinden farklıdır. Bu tapuda konusu geçen mülkün sahibi birden fazla kişidir. Bu konu kapsamında, “Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?” sorusu yanıt arıyor. İşte detaylar!

İngiltere Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satıyor!

İngiltere, dünyanın dört bir yanındaki diplomatik faaliyetlerini finanse etmek amacıyla Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satmaya karar verdi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Borcu olanlara müjdeli haber! Faizin bir kısmını devlet ödeyecek!

Yüz binlerce kişinin borcu Meclis'e sunuldu. Yeni düzenleme ile borçlar yapılandırılacak ve faizin bir kısmını hazine ödeyecek. Çiftçilerin yapılandırılan borçlarının yüzde 30'u peşin, geri kalanı ise 4 taksit ile ödenecek...

Salih Küsmüş Haberi

Salih Küsmüş
Elmar Yapı ortaklarından Salih Küsmüş, Ankara’da Eskişehir yolu, Konya yolu ve Söğütözü caddelerinin gayrimenkulde şu an en değerli yatırım bölgeleri haline geldiğini belirterek, “Bir zamanlar başkentin merkezi denildiğinde Çankaya akla gelirdi. Ancak hızla gelişen Ankara’da yeni merkezler ortaya çıktı. Bunların başında da ulaştırma ve plaza yatırımlarının yoğunlaştığı Eskişehir yolu geliyor. Eskişehir Yolu, Ankara’da yeni konut arayanlar için en cazip ve modern noktalardan biri. Yatırımcıyı en yüksek rezidans projemize davet ediyoruz” dedi. 


Rezidans projesinin lansmanının nisanda yapılacağı...