05 / 05 / 2024

salih ölmez

salih ölmez

Erciş'te 30 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Aprtmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez, Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 3,372 öğrenciye yemek temini için açtığı ihaleye girdi.

Sevgi Apartmanı’nın müteahhidi Salih Ölmez yakalama kararı!

Van Erciş’te 20 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı’nın müteahhidi Salih Ölmez ile toplam 39 kişiye mezar olan Ereksan ile Emrah apartmanlarının sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Salih Tatlıcı'nın mirasında bilirkişi krizi!

Gayrimenkul kralı olarak anılan merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında şimdi de bilirkişi krizi yaşanıyor...

Ölmez Bau İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ölmez Bau İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Ölmez tarafından kuruldu. 

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Salih Tatlıcı'nın miras davası işlemleri 2018'de bitecek!

Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona geliniyor. 

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras kavgasında sona gelindi!

Yaptığı işlerle 20 yılda Türkiye'nin ve dünyanın sayılı zenginleri arasına girmeyi başaran iş adamı Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona gelindi...

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de mühendisler sorun yaşıyor!

Zonguldak Üzülmez bölgesinde başlayan TOKİ projesinde sorunlar yaşanıyor. TOKİ'den ihaleyi alan müteahhit firma, TTK'da çalışan mühendislerin oturduğu lojmanların girişme bir kamyon hafriyat döktü.

Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

salih ölmez Haberi

salih ölmez

Erciş'te 30 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez, Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 3,372 öğrenciye yemek temini için açtığı ihaleye girdi. Apartmanın hem sahibi hem de müteahhidi Ölmez, Ercişlilerin çadır bulmakta zorlandıkları zamanlarda villasının bahçesindeki çadırla tanınmıştı. Ölmez için Erciş Cumhuriyet Savcılığı tutuklama kararı talep etmiş ancak Ağır Ceza Mahkemesi talebi reddetmişti. Erciş Asliye Ceza Mahkemesi'nde taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma suçlamasıyla yargılanmasına bilirkişi raporu neden oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanan raporda, kolonlarda çakıl taşı kullanıldığı, projelerin eksik olduğu, kolonların basınca dayanıkla fakat standartların altında kaldığını belirtildi.

Tutuksuz yargılanan Ölmez, 3 bin 372 öğrenciye verilecek yemek hizmeti ihalesine girdi. Ölmez bu ihale için 1 milyon 623 bin TL teklif verdi. Ölmezi'in girdiği ilk ihale bu değil....