19 / 07 / 2024

salih ölmez

salih ölmez

Erciş'te 30 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Aprtmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez, Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 3,372 öğrenciye yemek temini için açtığı ihaleye girdi.

Sevgi Apartmanı’nın müteahhidi Salih Ölmez yakalama kararı!

Van Erciş’te 20 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı’nın müteahhidi Salih Ölmez ile toplam 39 kişiye mezar olan Ereksan ile Emrah apartmanlarının sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın yıkılma riski var!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda kazadan bu yana yalıda 8-10 santimetrelik denize doğru kaydı. Yalının yıkılma riski var...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı tarihi eser niteliğini kaybetti!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın tarihi eser niteliğini kaybettiği tespit edildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri yalı sahiplerine kayma ve yıkılmalara karşı önlem alınması için çalışma izni verdi...

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı için ilk hasar tespitleri!

İstanbul Boğazı'nda cumartesi günü Malta bayraklı, Vitaspirit adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'yla ilgili İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden iki kişilik ekip dün inceleme yaptılar. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit ediliyor!

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazasının ardından hasar gören Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Ölmez Bau İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ölmez Bau İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Ölmez tarafından kuruldu. 

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

salih ölmez Haberi

salih ölmez

Erciş'te 30 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez, Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, 3,372 öğrenciye yemek temini için açtığı ihaleye girdi. Apartmanın hem sahibi hem de müteahhidi Ölmez, Ercişlilerin çadır bulmakta zorlandıkları zamanlarda villasının bahçesindeki çadırla tanınmıştı. Ölmez için Erciş Cumhuriyet Savcılığı tutuklama kararı talep etmiş ancak Ağır Ceza Mahkemesi talebi reddetmişti. Erciş Asliye Ceza Mahkemesi'nde taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma suçlamasıyla yargılanmasına bilirkişi raporu neden oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanan raporda, kolonlarda çakıl taşı kullanıldığı, projelerin eksik olduğu, kolonların basınca dayanıkla fakat standartların altında kaldığını belirtildi.

Tutuksuz yargılanan Ölmez, 3 bin 372 öğrenciye verilecek yemek hizmeti ihalesine girdi. Ölmez bu ihale için 1 milyon 623 bin TL teklif verdi. Ölmezi'in girdiği ilk ihale bu değil....