15 / 05 / 2024

salih sağır kim

salih sağır kim

Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır kimdir? Salih Sağır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Sağır, ne zamandan beri Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Baba vefat edince miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras paylaşımları aileler arasında yaşanan en çok anlaşmazlık nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte, miras paylaşımı nasıl yapılır? Kim, ne kadar miras payı alır? 

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Babadan kalan miras nasıl paylaşılır? Kim mirasçı olamaz?

Miras konusu çoğu kişinin başını ağrıtabilir. Özellikle mirasın pay edilme hususu. Peki kimler mirasçı olamaz? İşte detaylar!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağır tarafından kuruldu.

Elon Musk'ı geride bırakıp dünyanın en zengini olan Avrupalı "Terminatör" kim? İşte dudak uçuklatan o servet

Twitter'ı satın aldıktan sonra hisse senetlerinin değerinin düşmesiyle serveti eriyen Elon Musk 'ı geride bırakarak dünyanın en zengin ismi olan Bernard Arnault, 38 yılda dev bir servetin sahibi oldu. Arnault'un serveti pek çok ülkenin GSYH'sinden daha fazla...

Dolarda şok eden tahmin az önce geldi! Hemen buraya bakın! Tehlike çanları sağır etti!

Analistler dolar konusunda dikkate değer uyarılar yayınladılar. Önümüzdeki günlerde açıklanacak verilerde doların nasıl şekilleneceğine dair dikkat çekici yorumlar yapıldı.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

salih sağır kim Haberi

salih sağır kim

Salih Sağır kimdir?

Salih Sağır, 1958 Yılında Trabzon’da Doğdu. İlk Orta ve Lise Öğrenimini Trabzon’da Tamamladıktan Sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1981 Yılında Mezun oldu. 

1984 Yılında Van Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Göreve Başladı ve 1984-1995 Yılları arasında burada Kontrol Mühendisi , Şube Müdür Vekili ve İl Müdür Vekili Olarak Görev Yaptı. 

1995 Yılında Samsun Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Atandı. Samsun Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi , Şube Müdür Vekili ve İl Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yaptı. 

2010 Yılında Sinop İline Bayındırlık ve İskan Müdürü Olarak Atandı. 2 Yıl İl Müdürlüğü Görevini Yürüttükten Sonra 2012 Yılında Bakanlık Müşaviri Olarak Ankara’da Göreve başladı.

31 Temmuz 2013 Tarihinde Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Olarak Atandı.

Evli ve İki Çocuk...