17 / 06 / 2024

Salih Sütcü

Salih Sütcü

Abdioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, "Bu fuara ikinci kez katılıyoruz. Ancak ürünlerimizin dünyanın birçok ülke temsilcisi tarafından beğenilmesi gurur veriyor" dedi.

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Fahiş kira sorunu büyüyor: Yeni düzenlemede kiracı ile kiraya verenin kabullenebileceği bir sınır olmalı! 

İzmir Tüketici Hakem Heyeti üyesi Salih Emrah Ertan, Temmuz'da sona erecek olan yüzde 25'lik kira sınırı uygulamasının ardından gelecek düzenleme ile ilgili konuştu. Peki fahiş kira sorunu nasıl çözülecek? 

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

TC kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlar hemen baksın... Ödemeler kısa süre önce başladı

Devletten burs ya da kredi alan vatandaşlar ödeme tarihlerini merak ediyor. TC kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlar için ödemeler başladı.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Emekli bayram ikramiyesi zammında son karar açıklandı! TC kimlik numarasıyla 2 günde hesaplara yatacak

Emekli bayram ikramiyesi zammı kararı hükümet kanadında kesinlik kazandı. Emekliler için belirlenen ikramiye tutarı hesaplandı. Bütçedeki kaynak emekli bayram ikramiyesi için ayrıldı. TC kimlik numarası sırasına göre hesaplara 2 günde yatacak.

Skab Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Skab Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Eren ve Damla Turan Sütcü ortaklığında kuruldu.

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sıtkı Fırat tarafından kuruldu.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Salih Sütcü Haberi

Salih Sütcü

Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen ve dünya halı sektörünün en gözde fuarları arasında yer alan "Uluslararası Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katılan Abdioğulları A.Ş. 2 yıl önce üretime başladığı "FİLBACK" markalı halı tabanı kumaşı ile yine ilgi odağı oldu. Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları ve ihracatçıları arasında yer alan Abdioğulları'nın, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu 6'ncı fabrikada son teknoloji ile "FİLBACK" markasıyla, ürettiği halı tabanı kumaşı, sektör temsilcilerinin büyük ilgisini çekti. Dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce sektör temsilcisinin yanı sıra Türkiye'den de 100'ün üzerinde firmanın katıldığı fuar, alıcı ve satıcı halı firmalarını bir araya getirdi. Abdioğulları; duvardan duvara halıların, banyo tekstili ürünlerinin ve suni çim halıların üreticilerinin önemli bir girdisi olan FİLBACK halı tabanı kumaşını sergiledi. Abdioğulları AŞ...