29 / 04 / 2024

salihli

salihli

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı.

Salihli'ye modern spor merkezi yapılıyor!

Spor Salonu sıkıntısı yaşayan Manisa’nın Salihli ilçesine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir tesis kazandırılıyor. Tesisin, Yunusemre'de açılan spor salonuyla aynı projeye sahip olduğu öğrenildi.

Salihli inşaatçıları sektördeki gelişmelerden memnun!

Günay Topkaya, yüzlerce iş kolunun lokomotifi olan sektörün gidişatından umutlu olduklarını ifade etti. Topkaya, "Kentsel dönüşüm yasası, inşaat sektörünün hareketlenmesinde etkili olmuştur" dedi.

Salihli'nin 54 yıllık köprü sorunu 33 günde çözüldü!

Salihli’de karşılıklı gelen iki araçtan biri beklerken diğerinin geçebilmesi nedeniyle 'dur-geç' olarak bilinen 54 yıllık köprülerden biri, Başkan Cengiz Ergün'ün talimatıyla acil yatırım planına alındı.

Salihli’de makilik alanda yangın çıktı!

Salihli’de makilik alanda yangın çıktı. Salihli ilçesinde çıkan yangında 5 hektarlık makilik alan zarar gördü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangına 2 arazöz ve 20 kişilik söndürme ekibi müdehale etti.

Salihli'ye Ağaç Müzesi kuruluyor!

GEMA Vakfı Başkanı Şenel Kilimci ve 50'ye yakın üyenin katıldığı toplantıda Ege Bölgesinde ilk defa kurulacak olan Arboretum ve Gediz Nehri Koruma Eylem Planı üzerinde duruldu.

Manisa Salihli Taytan başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Salihli Taytan Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Salihli MABEM ve Koordinasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli gençlerinin hizmetine sunacağı MABEM ve Koordinasyon Merkezi hizmet binası temeli atıldı.

Manisa Salihli'ye 302 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli’nin Yeşilova Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu. Yeşilova sakinleri, 40 bin metrekarelik kilit parke taşının da döşenmesiyle Başkan Cengiz Ergün’ü mahalle girişinde sevinçle karşıladı.

Salihli'ye 125 milyonluk kent yatırımı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2017 yılında Salihli’ye 125 milyon liralık yatırımın geleceğini müjdeledi.

Manisa Salihli'deki Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz geliyor!

Manisa’nın Salihli Organize Sanayi Bölgesine Bakanlar Kurulu kararıyla doğalgaz ulaştırılacak olması ilçede sevinçle karşılandı.

Manisa Salihli yollarına büyükşehir eli değdi!

İl genelinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli’de Bektaşlar, Karasavcı ve Çapaklı mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

TOKİ Salihli Taytan alt gelir başvuru!

Fiyatların 77 bin 868 TL'den başladığı proje 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Salihli Taytan alt gelir başvuru detayları...

Manisa Salihli'de 12.6 milyon TL'ye satılık 12 arsa ve arazi!

Manisa Salihli Belediye Başkanlığı, Kabazlı, Kemer, Durasıllı, Eldelek ve Kemerdamları'nda bulunan 12 arsa ve zeytinlik arazilerini satışa çıkardı. İhaleleri 6 Eylül 2016'da gerçekleşecek arsa ve arazilerin toplam bedeli 12 milyon 623 bin 820 TL olarak belirlendi.

TOKİ Salihli Taytan başvuruları başladı!

TOKİ'nin Manisa Salihli Taytan Toplu Uygulaması projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Salihli Taytan başvuruları başladı...

TOKİ Salihli Taytan Alt Gelir başvurusu bugün başladı!

2 adet konutun açık artırma ile satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. TOKİ Salihli Taytan Alt Gelir başvurusu bugün başladı...

TOKİ Salihli Taytan Alt Gelir Grubu başvuru dönemi!

110 konutluk Manisa Salihli Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Salihli Taytan Alt Gelir Grubu başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Salihli Taytan başvurusu yarın başlıyor!

Manisa Salihli Taytan Toplu Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Salihli Taytan başvurusu yarın başlıyor...

salihli Haberi

salihli


Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı. Gediz Havzası'nın temizlenmesinde önemli rol oynayacak tesiste, günde ortalama 20 bin metreküp atık su arıtılacak. Manisa merkezdeki arıtma tesisinin inşaatına başlandığını belirten Başkan Ergün, "Taahhüt ettiğimiz tarihte arıtmalar devreye girecek ve Gediz'i kirleten ilçe kalmayacak" diye konuştu.




Yeni...