03 / 05 / 2024

Salik Çıkman

Salik Çıkman

İstanbul Kağıthane bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Greenox Urban Residence, hem enerji tasarrufu hem de yeşil bina konsepti ile öne çıkıyor. Projenin ortağı ve mimarı Salik Çıkman “Kentsel dönüşümün yüzünü değiştiriyoruz” dedi.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

iPhone 14'e 15.000 TL indirim fırsatı! Yurt dışına çıkmanıza gerek yok! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan iPhone sahibi olmak isteyenlere müjde üzerine müjde geldi. Hemen bakın, bu şekilde yarı fiyatına iPhone 14 sahibi olabilirsiniz. İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!

Amerikalı bir iş adamı ve yazar olan Robert Kiyosaki, sıfırdan zirveye tırmanmanın sırrını verdi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de dolar ve enflasyonu düşürecek formül açıklandı: Türk lirasındaki kayba dikkat

Türkiye'de ekonomi piyasasının çarklarını durma noktasına getiren yüksek enflasyon ve yüksek kur geniş kitlelerin alım gücüne darbe vurmaya devam ediyor. Ekonomi uzmanları ülkedeki faiz-enflasyon-durgunluk döngüsünden çıkmanın formülünü açıkladı.

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Restoran ve kafelerde kira sorunu: Yüzde 100 kira alan mal sahipleri var!

Kovid-19 salgını kısıtlamalarıyla kepenk indirme noktasına gelen restoran ve kafeler, krizden çıkmanın yollarını arıyor. Happy Moon’s Grup Başkanı Hüseyin Aymutlu, “İşletmeler martta, nisanda açılırsa sektörle ilgili sıkıntı çok büyük olur. Yüzde 30- 40 kayıp yaşanır, el değiştirmeler artar” dedi.

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 831 bin 780 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan Gökman tarafından kuruldu.

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon 786 bin 712 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 343 bin 360 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

BDDK Başkanı Akben: Türk lirasına sahip çıkmalısınız!

BDDK Başkanı Akben, "Özellikle Türk lirasına sahip çıkmanız gerektiğini belirtmek istiyorum. Bu sayede de bizi inşallah ihracat alanında da Türkiye'nin ekonomisinin gelişmesi alanında da iyi günlerin beklediğini müjdeliyorum."dedi.

Denizolgun Emlak İnşaat Turizm ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun Emlak İnşaat Turizm ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 298 bin 293,13 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman ortaklığıyla kuruldu.

Ceyhan'da 8 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Ceyhan İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Büyükmangıt Mahallesi Büyükmanğıt B. Mevkii, 2547 ve 2548 parselde kayıtlı tarlayı 8 milyon 70 bin 949 TL'ye icradan satıyor...

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Musta Salik tarafından kuruldu. 

Salik Çıkman Haberi

Salik Çıkman

Gayrimenkul sektörünün şu sıralar üzerinde em çok durduğu konuların başında gelen kentsel dönüşüm, herkesi ilgilendiren konu olmanın dışında bu dönüşümün nasıl ve ne şekilde bir dönüşümle tamamlanması da akla gelen konular. Daha yaşanabilir bir kent için konut geliştiriciler gerekli sosyal donatılara sahip konut yapmaya çalışırken, Greenox bu yanında yeşil’e vurgu yapan bir proje olarak dikkat çekiyor. Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde 120 milyon lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence hayata geçirdiklerini belirten ve aynı zamanda projenin mimarı olan Salih Çıkman Kentsel dönüşüm bu ülkenin olmazsa olmazı ama kentlerimizi dönüştürürken yeni trendleri, insanı, doğayı ve sosyal yaşamı es geçmemenin önemini projelerimizle vurgulamamız gerekir” dedi. Greenox’un...