25 / 07 / 2024

Şam Emlak İnşaati iletişim

Şam Emlak İnşaati iletişim

Şam Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Emad Eddın Al Shw Aıkı, Ahmad Al Shwıkı ve Mohammad Saed Shwaıkı ortaklığında kuruldu.

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimli arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray, Balıkesir ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanları...

1941 yılında bir emlakçının ilanı! 

1941 yılında  emlakçılar 'emlak alım satımı' başlığı altında kendi reklamlarını yapmak için gazetelere ilan veriyormuş. İşte 1941 yılında bir emlakçının ilanı...

İki şehirde KDV'den muaf arsa satılacak! Milli Emlak'ın Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 4 Nisan ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ATEM Başkanı Akçam: DASK genişletilmeli, zorunlu afet sigortası şart!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yetersiz kaldığını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Milli Emlak'tan 3 şehirde kiralık arazi fırsatı! Fiyatlarını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 3 şehirdeki araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesindeki o ihale ilanları...

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

ATEM Başkanı Akçam: Emlak danışmanları, ev sahibi ile kiracılar arasında kalıyor!

Konut ve kiralık daire fiyatlarının her geçen gün yükselişe geçmesi vatandaşları mağdur ediyor. Yetkililer tarafından konut sorunlarına çözümler aranırken emlak danışmanları da mevcut sorunlardan nasibini alıyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Şam Emlak İnşaati iletişim Haberi

Şam Emlak İnşaati iletişim

Şam Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Emad Eddın Al Shw Aıkı, Ahmad Al Shwıkı ve Mohammad Saed Shwaıkı ortaklığında kuruldu.

Şam Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Şam Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mah.Battalgazi Sok.Huzur Apt.No:63 A...