05 / 05 / 2024

SAMET 41. Yapı Fuarı

SAMET 41. Yapı Fuarı

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

2024’te DASK’ ta yapılan değişiklikler neler?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, 2024 başından itibaren DASK kapsamında zorunlu deprem sigortasında bir takım değişikler olduğunu belirtti. Peki 2024’te DASK’ ta ne gibi değişiklikler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Latif Samet Aslan tarafından kuruldu.

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Recep Kethüda tarafından kuruldu.

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

Elektrik faturasını ödeyemeyen 41 bin hanenin elektriği kesildi

Bakanlık verileri kapsamında yapılan açıklamada, bu senenin ilk 6 ayında, 41 bin 64 hanenin elektriği borcundan dolayı kesildiği bildirildi. Buna göre, 26 bin esnaf ile tarımsal sulama yapan 2 bin 700 çiftçinin elektriği de borcundan dolayı kesildi.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Nissan Juke modeline hem zam hem indirim! 41 bin 500 TL zamlanırken nakit alımlarda 25 bin TL indirim yapılacak!

Nissan, ağustos ayına girer girmez Juke modelinin liste fiyatında güncellemeye gitti. Temmuz ayına göre Juke modelinde 41 bin 500 TL zam yapan Nissan, nakit alımlarda ise 25 bin TL indirim yapacağını açıkladı.

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Demir tarafından kuruldu.

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 3,5 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene 3 milyon 434 bin 389 gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 41 milyar 555 milyon 205 bin 953 TL tapu harcı geliri elde edildi.

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Eda Ekinci, Hüseyin Ekinci ve Samet Ekinci ortaklığında kuruldu.

Deryal Yapı Ve Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryal Yapı Ve Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Samet Deryal tarafından kuruldu.

SAMET 41. Yapı Fuarı Haberi

SAMET 41. Yapı Fuarı

8-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ve sektör profesyonellerini 41. kez buluşturacak olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET ürünleriyle yer almaya hazırlanıyor.

SAMET, 8-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta gerçekleşecek ve Balkanlar, Rusya, BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika gibi pazarları buluşturacak Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da, geleceği şekillendiren yenilikçi çözümlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 

SAMET, Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da, kusursuz hareket teknolojisi ve geliştirilmiş fonksiyonel özellikleriyle yaşam alanlarında yüksek konfor sunan Alpha Box, menteşe kullanılmayan zarif tasarımı ile D-Lite Lift kalkar kapak sistemleri, ultra ince ve zarif tasarımı ve özel renk kombinasyonlarıyla mobilyaları kişiselleştirme imkânı sunan Smart Flow ve yeni nesil yavaşlatıcılı menteşesi Master’ı sergilemenin yanı sıra, ürün yelpazesinin son üyesi SO CLASS Teleskopik Ray...