05 / 05 / 2024

Samet Karal

Samet Karal

Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samet Karal ve Tamer Karal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan'da kuruldu

Konut sektörü durma noktasında!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut sektörünü kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında konut sektörünün durma noktasına geldiğini belirtti. İşte Samet Hızalan'ın o yazısı...

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Bahadır tarafından kuruldu.

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Demir tarafından kuruldu.

Smt Motor Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Motor Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Eraslan tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar depozito ödemelerinde bu 4 konuya dikkat!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan enflasyon sorununun kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında enflasyon döneminde depozito sorununa da değindi. İşte Samet Hızalan'ın o yazısı...

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı ve Volkan Hasaltun ortaklığında kuruldu.

Otobüs bileti fiyatları dev zamlandı! Uçak biletiyle yarışıyor!

Otobüs fiyatlarının artması vatandaşın hava ulaşımına ilgisini arttırdı. Heybilet CEO'su Samet Koç, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

İnşaat sektörü sil baştan: Yerel yönetimler ilk adımları attı! 

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan deprem felaketlerinin ardından inşaat sektöründeki son durumu kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında inşaat sektöründe nelerin değiştiği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Hızalan'ın "İnşaat Sektörü Sil Baştan" başlıklı o yazısı... 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Samet Karal Haberi

Samet Karal

Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samet Karal ve Tamer Karal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan'da kuruldu. Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, 2070Sokak,...