21 / 05 / 2024

SAMET şubeleri

SAMET şubeleri

SAMET, “İnovasyon Dünyası”nı tanıtmak üzere ülke çapında tanıtım toplantılarına başlıyor. SAMET, yenilikçi ürünleri ile Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’daki kanal ortaklarının satış ekipleriyle buluşacak.

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Demir tarafından kuruldu.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

Samet Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atila Eraslan ve Levent Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

SAMET 41. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

Messam Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Messam Yapı Yatırım Anonim Şirketi Samet Ceylan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları bugün sona eriyor!

Altına dayalı kira sertifikası uygulamasında, 1. etap başvuru dönemi bugün sona eriyor. Başvurular Ziraat Bankası şubeleri tarafından kabul ediliyor..

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile talep toplamaya başlanacak. İşte altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri...

Altına dayalı kira sertifikasından vergi alınacak mı?

Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla, Türkiye genelinde etaplar halinde Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı 2 Ekim itibari ile yapılacak. Peki altına dayalı kira sertifikasından vergi alınacak mı? diyorsanız işte yanıtı...

SAMET şubeleri Haberi

SAMET şubeleri

İstanbul, 13 Mayıs 2016 - SAMET, Mayıs ayı itibariyle başlayacak olan buluşmalar kapsamında, markanın müşterileriyle arasındaki güçlü bağı kuran kanal ortakları satış ekiplerine ‘‘İnovasyon Dünyası’’nın SMARTFLOW ve ALPHABOX çekmece sistemlerini, kalkar kapak sistemlerindeki yenilikçi ürünleri olan D-LITE LIFT, MONOLIFT, DUOLIFT’i ve sürme kapak sistemlerinde yer alan SMT75, SMT100, SMT 500 gibi yenilikçi ürünlerini tüm detaylarıyla tanıtacak.


Üstün teknolojinin mükemmel tasarım ve inovasyonla buluştuğu, ince ve elegan yanak tasarımı ile benzersiz bir ürün olan “SMARTFLOW” Çekmece Sistemleri, yüksek kaliteli ray teknolojisi ve fonksiyonelliği ile öne çıkan “ALPHABOX” ve Kalkar Kapak Sistemleri’nde menteşe kullanılmayan teknolojisi ile önemli bir kolaylığa ve şık tasarıma sahip olan “D-LITE LIFT“in bayilerle buluşacağı tanıtım toplantılarının ilk etabı 12 Mayıs’ta Ankara’da başladı. Tur, 24 Mayıs’ta İzmir ve 31...