03 / 05 / 2024

SAMET ürünlerini ülkeye tanıtacak!

SAMET ürünlerini ülkeye tanıtacak!

SAMET, “İnovasyon Dünyası”nı tanıtmak üzere ülke çapında tanıtım toplantılarına başlıyor. SAMET, yenilikçi ürünleri ile Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’daki kanal ortaklarının satış ekipleriyle buluşacak.



İstanbul, 13 Mayıs 2016 - SAMET, Mayıs ayı itibariyle başlayacak olan buluşmalar kapsamında, markanın müşterileriyle arasındaki güçlü bağı kuran kanal ortakları satış ekiplerine ‘‘İnovasyon Dünyası’’nın SMARTFLOW ve ALPHABOX çekmece sistemlerini, kalkar kapak sistemlerindeki yenilikçi ürünleri olan D-LITE LIFT, MONOLIFT, DUOLIFT’i ve sürme kapak sistemlerinde yer alan SMT75, SMT100, SMT 500 gibi yenilikçi ürünlerini tüm detaylarıyla tanıtacak.


Üstün teknolojinin mükemmel tasarım ve inovasyonla buluştuğu, ince ve elegan yanak tasarımı ile benzersiz bir ürün olan “SMARTFLOW” Çekmece Sistemleri, yüksek kaliteli ray teknolojisi ve fonksiyonelliği ile öne çıkan “ALPHABOX” ve Kalkar Kapak Sistemleri’nde menteşe kullanılmayan teknolojisi ile önemli bir kolaylığa ve şık tasarıma sahip olan “D-LITE LIFT“in bayilerle buluşacağı tanıtım toplantılarının ilk etabı 12 Mayıs’ta Ankara’da başladı. Tur, 24 Mayıs’ta  İzmir  ve 31 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek ve tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde devam edecek.


www.samet.com.tr


Geri Dön