17 / 05 / 2024

samet

samet

SAMET, “İnovasyon Dünyası”nı tanıtmak üzere ülke çapında tanıtım toplantılarına başlıyor. SAMET, yenilikçi ürünleri ile Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’daki kanal ortaklarının satış ekipleriyle buluşacak.

SAMET, Milano-Bergamo’da mobilya tasarımlarını tanıtıyor!

Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, Milano-Bergamo’da 14 Aralık Cuma günü açtığı 1000 metrekarelik showroom’uyla İtalya pazarına iddialı bir giriş yaptı

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

Konut fiyatlarında son durum!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut sektörüyle ilgili bazı soruların cevap bulmadığını belirterek konut fiyatlarında son durumu değerlendirdi. 

Son Uyarı! Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan kira geliri elde eden vatandaşlara verginin son tarihinin 1 Nisan olduğunu hatırlatarak ''Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın'' diyerek uyardı. 

Seçimlerden sonra gayrimenkul alabilecek miyiz?

Konut sahibi olmanın zor olduğu şu günlerde milyonlarca kişi ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Konut kiraları artacak mı?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, geçen hafta Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kira gelirlerinin doğru beyanı için kapsamlı bir çalışma başlatıldığını ve bu kapsamda 4.5 milyon konutun analiz edildiğini hatırlatarak, Bakan Şimşek için ''aba altından sopa gösterdi.' dedi.

Kiracının tahliyesi için dava ve ihtar süreleri!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, ev sahibi yani kiraya veren ve kiracı arasında imzalanan kira sözleşmesi kapsamında iki tarafın da hak ve yükümlülükleri olduğunu açıkladı.

2024’te DASK’ ta yapılan değişiklikler neler?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, 2024 başından itibaren DASK kapsamında zorunlu deprem sigortasında bir takım değişikler olduğunu belirtti. Peki 2024’te DASK’ ta ne gibi değişiklikler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Koyun ve Samet Çoban ortaklığında kuruldu.

Tapu masraflarına 2024 zammı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, yılda tapu ve konut vergi masraflarının artacağını yazdı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Latif Samet Aslan tarafından kuruldu.

samet Haberi

samet

İstanbul, 13 Mayıs 2016 - SAMET, Mayıs ayı itibariyle başlayacak olan buluşmalar kapsamında, markanın müşterileriyle arasındaki güçlü bağı kuran kanal ortakları satış ekiplerine ‘‘İnovasyon Dünyası’’nın SMARTFLOW ve ALPHABOX çekmece sistemlerini, kalkar kapak sistemlerindeki yenilikçi ürünleri olan D-LITE LIFT, MONOLIFT, DUOLIFT’i ve sürme kapak sistemlerinde yer alan SMT75, SMT100, SMT 500 gibi yenilikçi ürünlerini tüm detaylarıyla tanıtacak.


Üstün teknolojinin mükemmel tasarım ve inovasyonla buluştuğu, ince ve elegan yanak tasarımı ile benzersiz bir ürün olan “SMARTFLOW” Çekmece Sistemleri, yüksek kaliteli ray teknolojisi ve fonksiyonelliği ile öne çıkan “ALPHABOX” ve Kalkar Kapak Sistemleri’nde menteşe kullanılmayan teknolojisi ile önemli bir kolaylığa ve şık tasarıma sahip olan “D-LITE LIFT“in bayilerle buluşacağı tanıtım toplantılarının ilk etabı 12 Mayıs’ta Ankara’da başladı. Tur, 24 Mayıs’ta İzmir ve 31...