29 / 04 / 2024

Sami Er kim

Sami Er kim

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Eski stadyumlar millet bahçesi oluyor!

Meclis KİT Komisyonu’nda açıklamalar yapan TOKİ Başkanvekili Sami Er, “18 ilde 22 millet bahçesi yapıyoruz. Bunlar, eski statların yerine olacak” dedi.

TOKİ 11 ayda 48 bin konut sattı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er, TOKİ'nin 11 ayda 48 bin konut sattığını söyledi.

17 millet bahçesi 2019 başında tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er yaptığı açıklamada 17 millet bahçesi projesinin 2019 başında bitirileceğini söyledi.

TOKİ 5 bin 243 dar gelirliyi ev sahibi yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er yaptığı açıklamada "Bu yılın ilk 11 ayında toplam 48 bin konutun satışı gerçekleştirilmiş, 40 bin konutun da vatandaşlarımıza teslimi sağlanmıştır. TOKİ'nin halen satışı devam eden ve satışa çıkaracağı konut sayısı toplam 5 bin 243'tür." dedi.

Faruk Çaturoğlu, Zonguldak'taki TOKİ projelerini anlattı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Sami Er'ı ziyaret etti ve TOKİ çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Zonguldak’ta 2. Etap TOKİ projesi isteniyor!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.Özcan Ulupınar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret etti.

Konya'daki bütün emekliler ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Konya Şube Başkanı Gülhan Çağlar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er ile görüştüğünü ve Sami Er'in derneğe kayıttı bütün emeklileri ev sahibi yapacaklarını söylediğini bildirdi.

Sami Er kimdir?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Emlak Konut yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Nisan'da yapılacak genel kurulda yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından Ertan Yetim, Murat Kurum, Sami Er ve Mehmet Özçelik aday olarak gösterildi.

Safi değer artışı 2016!

Mart ayı ile değer artış kazancı vergisinin beyan ve 1. taksit dönemi başladı. Ay sonuna kadar vergi mükelleflerinin ödemelerini yapmaları gerekiyor. Peki, bu vergiyi kim ne kadar öder?

İşyeri çevre temizlik vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisini belediyenin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar ödeniyor. Peki, verginin mükellefi kimdir? İşyeri çevre temizlik vergisini kim öder?

İşyeri çöp vergisini kim öder?

Çöp vergisi belediyelerin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar ödeniyor. Peki, işyeri çöp vergisi nasıl ödenir? İşyeri çöp vergisini kim öder?

Mesken çöp vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar için çöp vergisi ödeniyor. Peki, mesken çöp vergisini kim öder?

Sami Er kim Haberi

Sami Er kim

Sami Er kimdir?

Sami Er, 1963 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi (Kentsel Dönüşüm) alanında tamamlayan Er, çalışma hayatına 1989-1990 yıllarını kapsayan Ümran Boru San. Tic. A.Ş.’de Mühendislik ve Kalite Kontrol Müdürlüğü göreviyle başladı.


1990-1992 yılları arasında M.S.B. Diyarbakır İnşaat Emlak Daire Başkanlığı’nda Kontrol Mühendisi olarak askerlik vazifesini yerine getirmesinin ardından 1992-1993 yıllarında 1400 konutluk Beykoz Göksu Evleri projesinde Kontrol Mühendisi olarak çalıştı.1993 Yılında İstanbul Bağcılar Belediye Başkanlığında Mühendis olarak göreve başlayan Er, aynı belediyede sırasıyla şeflik, müdür yardımcılığı ve müdürlük olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptı.


2004-2005 yılları...