15 / 05 / 2024

Sami Gürdeğil

Sami Gürdeğil

TMCYapı İnşaat Metal Elektrik ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Sami Gürdeğil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Ekşioğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Mart 2023 mazot gübre desteği yattı mı? Mazot gübre il il takvim açıklandı mı? Çiftçiler hemen kontrol edin!

Herkes akın akın buralara taşınıyor! İşte İstanbul’un en güvenli ilçeleri!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili vuran asrın depremleri sonrası Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’da yaşayanlar da da büyük tedirginlik baş gösterirken, megakentin en güvenli ilçeleri de peş peşe açıklandı.

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

TOKİ ocak ayı kura takvimi güncellendi! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 13- 24 Ocak TOKİ kurası hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura çekimi belirlenen tarihlere göre il il yapılmaya devam ediyor. 13 Ocak'ta Eskişehir ve Adana ilinden devam edecek olan TOKİ kura takvimi Ocak ayı tarihleri güncellendi. Peki, 13- 24 Ocak TOKİ kura çekimi hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Son yılların gözde ilçesi: Sancaktepe! 

İstanbul'un son yıllarda damgasını vuran ilçelerinin başında Sancaktepe bulunuyor. Bunun en önemli nedeni bölgenin metro güzergahında olması...

Sami Güven'den inşaat sektörüne uyarı!

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, elektrik enerjisinin güvenli kullanımı ve hiç bir olumsuz kazanın yaşanmaması için, inşaat sektörü temsilcilerine seslendi.

İl özel idareleri tarafından spor tesisleri TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il özel idareleri tarafından spor tesisi yapılan köylere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mimar Sami Gür intihar etti!

DENİZLİ'de yaşayan evli ve 3 çocuk babası mimar 60 yaşındaki Sami Gür, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Gür'ün borçları yüzünden bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

Ordu Gülyalı'da çikolata üretim merkezi bu yaz sonu kurulacak!

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde 60 bin dönüm arazi üzerine çikolata üretim merkezi kuruluyor. Çikolata Park Projesine bu yaz sonu başlaması hedefleniyor.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Sami Gürdeğil Haberi

Sami Gürdeğil
TMCYapı İnşaat Metal Elektrik ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Sami Gürdeğil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


TMCYapı İnşaat Metal Elektrik ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...