01 / 05 / 2024

Sami Naser M Alsubieh

Sami Naser M Alsubieh

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed A.D. Alshaikhkhalil ve Sami Naser M Alsubieh tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Ömerli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ömerli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 725 bin 88 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovayda ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evse Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Sami Nakkaşçıoğlu ve Yiğit Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Milim Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milim Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ebubekir Daltaban ve Sami Daltaban ortaklığında kuruldu.

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Naser S H S F Saydhashaım tarafından kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

Sami Naser M Alsubieh Haberi

Sami Naser M Alsubieh

Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed A.D. Alshaikhkhalil ve Sami Naser M Alsubieh tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu. Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü arsa arazi bina konut ofis işyeri otel tesis gibi gayrimenkullleri almak satmak kiralamak kiraya vermek yurtiçi ve yurtdışında pazarlama ve aracılık faaliyetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Best Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Telsiz Mahallesi, Seyitnizam Caddesi, Zambak Sokak, No:3 D...