29 / 04 / 2024

Sampa Otomotiv hizmet binası

Sampa Otomotiv hizmet binası

Gönye Proje Tasarım, ticari araç yedek parça üretiminde lider şirketlerden olan Sampa Otomotiv için yeni merkez ofis projesinin tüm tasarım ve de projelendirme aşamalarını gerçekleştirdi.

Otomotiv sektöründe gençlere ayda 200 bin liraya varan kazançla iş fırsatı!

İşsizlik günümüz Türkiye’sinin en büyük sorunlarından biri. Aynı zamanda kalifiye elemana olan ihtiyaç da ülkemizin ayrı bir gerçeği. Otomotiv sektöründe hizmet veren RS Otomotiv Grubu da sektördeki ara istihdam açığını kapatmak amacıyla yeni bir eğitim programına başladı.

Nazer Otomotiv inşaat sektörüne girecek!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ford bayisi olarak hizmet veren Nazer Otomotiv, KIA markasını da bünyesine ekledi. Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ inşaat sektörüne adım atacaklarını açıkladı.

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

Sampa Otomotiv’in Yeni Merkez Ofisinde Gönye Proje Tasarım İmzası!

Gönye Proje Tasarım, ticari araç yedek parça üretiminde lider şirketlerden olan Sampa Otomotiv için yeni merkez ofis projesinin tüm tasarım ve de projelendirme aşamalarını gerçekleştirdi.

Aden Emlak İletişim Otomotiv İnşaat şirketi kuruldu!

Aden Emlak İletişim Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Diyarbakır'da İtfaiye Hizmet Binası inşaatı yapılacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İtfaiye Hizmet Binası Yapım işi ihalesi açtı

İzmit Tepeköy Mahallesi Belediye Hizmet Binası inşaat işi yapılacak!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İzmit Belediyesi Tepeköy Mahallesi Belediye Hizmet Binası yapımı işi ihalesi açtı

İstanbul Avcılar'da Avcılar SGM Hizmet Binası Genel Onarım ve Tadilatı işi yapılacak!

Sgk İstanbul İl Müdürlüğü, Avcılar SGM Hizmet Binası Genel Onarım ve Tadilatı işi ihalesi açtı

İstanbul Çekmeköy'de Alemdağ Ek Hizmet Binası bakım ve onarım yapılacak!

Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Alemdağ Ek Hizmet Binası Bakım Ve Onarımı işi ihalesi açtı

Ankara Anıttepe Hizmet Binası'na tadilat yapılacak!

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, Anıttepe Hizmet Binasının tadilatı yapım işi ihalesi açtı

TOKİ, Halkalı'da kendine modern bir hizmet binası yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Halkalı'da kendisine ait birimler ile iştirak şirketlerinin yer alacağı modern bir hizmet binası inşa edecek.

Ankara'da Kazan Spor Kompleksi Hizmet Binası yapılacak!

Kazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kazan Spor Kompleksi Hizmet Binası Yapım işi ihalesi açtı

Üsküdar'da hizmet binası, kamu binası ve okul bina bakım ve onarım işi yapılacak!

Üsküdar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Üsküdar İlçesi dahilindeki Belediye Hizmet Binaları, diğer Kamu Binaları Ve Okulların bakım onarım Ve tadilatı yapım işi ihalesi açtı

Sampa Otomotiv hizmet binası Haberi

Sampa Otomotiv hizmet binası

Markalı konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, ticari araçlar için yedek parça üretimi yapan Sampa Otomotiv’in Samsun’daki merkez ofisinin iç mimari ve dış cephe tasarımını ve projelendirmesini gerçekleştirdi. Gönye Proje Tasarım, bu yıl İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da iki ödül  birden kazanmıştı.

Şirket; 2015 A Design yarışmasına Sampa Otomotiv projesiyle katılacaklarını ve bu projeyle daha yüksek derece bir ödül hedeflediklerini açıkladı.

Dünyanın önde gelen markaları için yedek parça üretimi yapan Sampa, yeniden yapılanma süreci kapsamında Samsun’da yeni inşa edilen depo alanı içerisindeki 3 katlı ofis binasını merkez ofisi olarak tasarlaması için Gönye Proje Tasarım’ı seçti. Sampa, Gönye’den yenilikçi, dinamik, modern ve şık bir ofis binası yapmasını istedi. Gönye mimarları, geometrik ifadeler, farklı açılar...