28 / 04 / 2024

Otomotiv sektöründe gençlere ayda 200 bin liraya varan kazançla iş fırsatı!

Otomotiv sektöründe gençlere ayda 200 bin liraya varan kazançla iş fırsatı!

İşsizlik günümüz Türkiye’sinin en büyük sorunlarından biri. Aynı zamanda kalifiye elemana olan ihtiyaç da ülkemizin ayrı bir gerçeği. Otomotiv sektöründe hizmet veren RS Otomotiv Grubu da sektördeki ara istihdam açığını kapatmak amacıyla yeni bir eğitim programına başladı.



Otomotiv satış sonrası hizmetler alanında faaliyet gösteren RS Otomotiv Grubu, oto servislerindeki istihdamı artırmak amacıyla eğitim programlarına ağırlık verecek. Kuruluşundan bugüne kadar çok sayıda kişiye araç hasar onarımı konusunda eğitim veren grup, üç haftaya yayılan eğitim programları sayesinde gençlere ülke çapında her ilde staj ve çalışma garantisi sunuyor.

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, teknisyen eğitim programlarına ilginin çok yüksek düzeyde olduğuna işaret ederek çok kısa süre içerisinde sektör için rekor diyebilecekleri seviyede eğitime katılım sağlandığını söyledi. Günde 30 ile 50 arasında eğitim başvurusu aldıklarını kaydeden Ünal Ünaldı, eğitim sonrasında teknisyenlerin ayda ortalama 30 bin lira civarında kazanç sağlayabildiklerini ifade etti. Hatta kendini geliştirenlerin gelecekte kendi işini yapma imkânı bile kazandığına işaret eden Ünaldı, aylık ortalama 100 bin ila 200 bin TL arasında ciro yapabildiklerini vurgulayarak gençlere çağrıda bulundu.

Otomotiv sektöründe gençlere ayda 200 bin liraya varan kazançla iş fırsatı!

İYİ BİR KAZANÇ FIRSATI

Ünaldı, RS Otomotiv Grubunun, özellikle kaporta boya onarımı, boyasız onarım teknikleri üzerine verdiği eğitimlerle gençlerin iyi bir kazanç elde edebileceği yeni bir meslek sahibi olmasına olanak tanımaya devam edeceğini vurguladı. Şirket, kısa bir süre içerisinde yüzden fazla kişiye eğitim vererek çalışma fırsatı sunarken, teorik eğitimin yanı sıra yüksek teknolojinin ürünü ekipmanlarla, birebir yerinde pratik eğitimlerle hasar onarımında ara eleman sorununa da çözüm bulmuş oluyor.

AYDA 30 BİN TL MAAŞ

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, mesleki eğitime gereken önemin verilmemesi nedeniyle birçok işsiz üniversite mezunu gencin karşısında çok ciddi bir mavi yakalı istihdam eksikliğinin var olduğuna dikkat çekti. RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, 5 yıl içinde otomobilleri onaracak ve boyayacak usta bulunamayacağına işaret ederek, “Bu gerçeği biz bugünden görüyoruz. Yeni nesli bu yönde teşvik etmek istiyoruz. Bu amaçla RS Boyasız Onarım tarafında kapsamlı eğitimler vererek gençlere her ilimizde staj imkânı ile iş garantisi veriyoruz” diye konuştu.

Her gün ortalama 30 ile 50 arasında eğitim başvurusu aldıklarını kaydeden Ünaldı, bugüne kadar yüzlerce kişinin verdikleri eğitim sayesinde meslek sahibi olduğunu ve aylık ortalama 30 bin lira kazançla iş imkânı sağladıklarını ifade etti.

Öte yandan RS Boyasız Onarım, boyasız onarım eğitim paketlerinde yeni bir kampanyayı da devreye aldığını duyurdu. Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar tüm yaş grubundan kadın katılımcılar için yüzde 75 indirim fırsatı sunulacağı bildirildi.


Geri Dön