04 / 05 / 2024

SAMPAŞ şekip karakaya

SAMPAŞ şekip karakaya

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'nde konuşma yapan Merkezi Adana'da bulunan Uluslararası Bilişim Firması SAMPAŞ'i İcra Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, kentsel dönüşümün Türkiye'nin 'en büyük seçeneği' olduğunu söyledi.

Karakaya HES'in 36 yıllık türbinleri yenilenmeye başlandı...

Türkiye'nin ikinci büyük hidroelektrik santrali olan (HES) Karakaya HES'in 36 senelik türbinlerinde başlatılan ve 2026 yılında da tamamlanması planlanan restorasyon projesiyle, senelik 178 gigavatsaat ilave elektrik üretimi gerçekleştirileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Karakaya Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaya tarafından kuruldu.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

Fmk Ekip Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fmk Ekip Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaca ve Ferhat Karaca ortaklığında kuruldu.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Karakaya Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zinnur Karakaya tarafından kuruldu.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Sampa Camp Teknoloji Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Altuncu, Çetin Ercüment Başkaya, Tarık Altuncu ortaklığında kuruldu. 

Merkez Bankası'ndan ilk ekip İstanbul’a taşındı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mega kent İstanbul’a taşınma sürecini başlattı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) kiralanan Ümraniye’de yer alan binaya ilk ekip taşındı.

SAMPAŞ şekip karakaya Haberi

SAMPAŞ şekip karakaya

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 27-28 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen "Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi" İstanbul Conıad Otel'de Türkiye ve yurt dışından konuşmacıların katılımıyla yapıldı. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya'nın da katıldığı zirvede kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap eden Şekip Karakaya, 6306 sayılı yeni kanunun , kentsel dönüşüm için yarattığı fırsatlara dikkat çekti. 

'Akıllı Şehirler' konusunun gün geçtikçe öneminin arttığını vurgulayan Karakaya, şehirli nüfusun Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada hızlı bir şekilde arttığını söyledi. Karakaya şöyle devam etti: "Bu anlamda şehirlerde yaşam kalitesini belli bir seviyede tutabilmek ve hatta iyileştirmek için 'akıllanmak' gerekiyor. Bugün Türkiye, akıllı kent sistemleri için geliştirdiği uygulamalarla Avrupa ülkelerinin de önünde yer alıyor. Ancak önemli olan akıllanma iradesi. Bir...