28 / 04 / 2024

Samsatta Feribot İskelesinin yapımına başlandı

Samsatta Feribot İskelesinin yapımına başlandı

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde Adıyaman Samsat ile Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi arasında ulaşımı sağlayacak feribot iskelesi yapımına başlandı.

İzmir Feribot Ücretlerine Yeni Zamlar: Otomobil Geçişi 80 TL!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in içme suyuna yaptığı ardı ardına zamlardan sonra bu sefer de feribot ücretlerine zam geldi. Üçkuyular - Bostanlı arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribot seferlerinin ücretleri, daha önce yapılan zamdan sonra bir kez daha yükseltildi.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

TCDD sürpriz bir kararla personel alacak! KPSS şartı aranmıyor! 

İş arayanlara beklenen haberi veren TCDD, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İŞKUR resmi internet siteci aracılığıyla yayımlanan ilan kapsamında Vangölü Feribot Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Feribota zam geldi! İDO feribot bileti fiyatlarına zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Feribot biletlerine de zam gelecek mi? GESTAŞ'a yüzde 117 zam gelmişti, İDO'ya da zam gelecek mi? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram öncesi köprüden geçmek istemeyene feribot zammı haberi soğuk duş etkisi yarattı

Bayram öncesi yola çıkacak olan milyonlarca insan yol masraflarını hesaplayıp tasarruflu güzergah ve araçları belirlemeye çalışırken ücretli köprüye alternatif ulaşım aracı feribota büyük zam geldi. Çanakkale Köprüsü'nü geçmeyip GESTAŞ feribotlarını kullanacaklara kötü haber geldi.

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği akskıya çıkarıldı..

Pendik Feribot İskelesi imar planı askıya çıktı!

“Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı..

Atabey İskelesi'ndeki kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Samsatta Feribot İskelesinin yapımına başlandı Haberi

Samsatta Feribot İskelesinin yapımına başlandı

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde faaliyet gösterecek feribot için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Adana 5. Bölge Müdürlüğünce ihale yapılarak, ilgili firmaya yet teslimi gerçekleştirildi. Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler aldılar. 


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat ilçesinin Şanlıurfa ile tarihi bağları olduğunu, Atatürk Baraj Gölünde suyun birikmesinden sonra iletişimin koptuğunu belirterek, feribotların seferlere başlaması ile bu bağın yeniden kurulacağını ifade etti. 


Fırat, "Yoğun uğraşlarımız sonucunda, 100 yolcu ile birlikte 30 araç kapasiteli feribot Samsat ilçemiz ile Bozova ilçesi arasında çalışmaya başlayacak. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre Samsat yakasında yapımına başlanan iskele bir ayda...