05 / 05 / 2024

samsun atılık rezidans

samsun atılık rezidans

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Samsun Nu Teras Evleri projesinde toplam 175 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor. Samsun Nu Teras Evleri' nde fiyatlar 420 bin TL' den başlıyor.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami'nin temeli yarın atılıyor. Projenin 18 ayda tamamlanması beleniyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da atçılık okulu inşa edilecek!

Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’i kapsayan ortak bir üniversite kurma fikrini desteklediklerini söyledi. Ulcay, Mustafakemalpaşa Ziraat ve Hayvancılık Derneği mülkiyetinde 75 dönümlük arazi için de müjde verdi.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

Atıl Köy Okulları projesiyle 3 ildeki metruk binalar onarıldı!

60 genç mimarın kurduğu Herkes İçin Mimarlık Derneği, köylerde mucizeler yaratıyor. Mimarlar Atıl Köy Okulları projesiyle Giresun, Ordu ve Çorum'da metruk binaları hayata döndürdü.

DKY Kartal Rezidans satılık!

DKY Kartal Rezidans satılık konut fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması öngörülüyor.

Tuzla Lokum Rezidans satılık daire!

Toplam 53 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 1+1'lerde 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

DKY İnşaat Lokum Rezidans satılık!

DKY İnşaat Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Tuzla'da hayata geçiriliyor.

samsun atılık rezidans Haberi

samsun atılık rezidans

Samsun Nu Teras Evleri projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. 8 tane de ikiz villaların bulunduğu projede toplam 175 adet daire yer alıyor.


Samsun Nu Teras Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Samsun İl'i Atakum İlçe' sinde yer alıyor.


Samsun Nu Teras Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, otopark, kamelyalar, spor alanları, kafe, yürüyüş yolu bulunuyor. 


Samsun Nu Teras Evleri projesinde 3+1 daireler 420 bin TL, 4+1 daireler 540 bin TL ve 5+1 daireler 830 bin TL' den başlıyor. Projedeki daireler Mart 2016' da teslim edilecek.


Samsun Nu Teras Evleri iletişim

Adres: Küçükkolpınar Mah. Serhat Cd. 75/83 Atakum-Samsun

Tel: 0362 437 15 77

Web: http://www.insaatsamsun.com/

Tülay...