06 / 05 / 2024

samsun bafra arsa

samsun bafra arsa

Samsun Bafra'da icradan 1 milyon 31 bin TL'ye satışa çıkan arsanın ihale günü 2 Kasım 2012'de yapılacak...

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Samsun'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapılıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Samsun Bafra Milli Emlak Müdürlüğü tarafından toplam 6 mahallede 15 adet taşınmaz satışa sunuldu. İşte satışa çıkarılan arsalara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Samsun Tekkeköy'de 14 bin 504 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Samsun Tekkeköy'de yer alan 14 bin 504 metrekarelik arsa satışa sunuluyor. İşte fiyatı ve tüm detayları...

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

samsun bafra arsa Haberi

samsun bafra arsa

BAFRA İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZ ACIK ARTIRMA İLANI DOSYA NO: 2012/868 TALİMAT

Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan ve aşağıda tapu kaydında, adeti, cinsi, evsafı, kıymeti ve önemli özellikleri ile satıs şartları belirtilen taşınmazlar Müdürlüğümüzce acık arttırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir.

TAŞINMAZ:

TAPU KAYDI: Samsun III Ondokuzmayıs İlçesi Erenköy köyü Yolkıyı mevkii 943 parselde kayıtlı 2.947,53 m2 yüzölçümlü iki katlı kargır Bina akaryakıt ve LPG İstasyonu İMAR DURUMU: Ana taşınmaz imar planı içerisindedir.

HÂLİHAZIR DURUMU: Samsun ili Ondokuzmayıs İlçesi Erenköy köyü Yolkıyı mevkii 943 parselde kayıtlı 2.947,53 m2 yüzölçümlü taşınmaz imar planı içinde planda akaryakıt ve Ipg istasyonu olarak planlanmıştır. Bayındırlık Ve iskân Müdürlüğü tarafından 20.03.2007 tarihinde 2007/01 no İle İskânı alınmıştır. Taşınmaz akaryakıt ve Ipg istasyonu olup içerisinde zemin katta (3 depo, 2 ofis...