18 / 05 / 2024

Samsun Çarşamba özel hastane ruhsat satışı

Samsun Çarşamba özel hastane ruhsat satışı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2016 yılında faaliyetine ara veren özel bir tıp merkezine ait özel hastane açma ön izin belgesi ile bağlı kadrolar 6 Eylül 2017’de yeniden satışa çıkılacak...

ŞOK 10 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde indirim fırsatı!

ŞOK 10 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK Market 10 Nisan 2024 Çarşamba kataloğunda birbirinden güzel indirimli ürünler raflarda yerini alacak. 

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

ŞOK Market çarşamba fırsatlarını açıkladı! Esse 2'li Black Granite tava 399 TL'ye, 2'li sahan set 299 TL'ye düştü!

ŞOK Market Çarşamba gününe özel satışa çıkarılacak indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, ŞOK aktüel ürünler arasında neler var? İşte detaylar...

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

19 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son hareketlilik araç sahipleri tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Hepsiburada’da ‘Tekno Çarşamba’ indirimi! Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’da bugüne özel ‘Tekno Çarşamba’ kampanyasıyla teknolojik aletlerde indirim var. İşte Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

ŞOK Market'te çılgın Çarşamba! İndirimli katalog açıklandı! Sakın kaçırmayın... İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

ŞOK Marketin 21 Eylül 2022 Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler ne kadar kaç TL indirime girdi? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!

Vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki rakamı merak etmeye başladı. Herkesin yakından takip ettiği dolar için çarşamba gününe vurgu yapıldı. Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın! İşte doların çarşamba göreceği rakam...

Samsun Çarşamba özel hastane ruhsat satışı Haberi

Samsun Çarşamba özel hastane ruhsat satışı


Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2016 yılında faaliyetine ara veren özel bir tıp merkezine ait özel hastane açma ön izin belgesi ile bağlı kadrolar İlçe Vergi Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.


Kurumdan vergi alacağına karşılık satılacak ruhsat ve bağlı kadroların Çarşamba Vergi Dairesi tarafından 23 Ağustos 2017 olarak belirlenen ilk satış tarihinde alıcı çıkmadı. İhalenin ikinci yapılacağı tarih olan 6 Eylül 2017’de yeniden satışa çıkılacak.


Hastane 2018’in ortasında tamamlanmalı


İhalenin bağlı şartnamesine göre, mevcut ruhsatı alacak kuruluş Çarşamba’da veya Türkiye’nin bakanlık tarafından uygun görülen il veya ilçesinde hastane açabilir veya mevcut kadroları bir başka aktif hastane ile tıp merkezi bünyesine taşıyabilir. Ruhsat satın alınınca hastanenin açılabilmesi için son tarih ise ağustos 2018 olarak daha önce Sağlık İl Müdürlüğü tarafından duyurulmuştu.


Tabip şartı ve 2 buçuk milyon...