03 / 05 / 2024

samsun Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi

samsun Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirtti

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Asarcık'a 21 milyon TL'lik yatırım!

Kırsal ilçelerin alt yapı sorunlarını çözmeye yönelik büyük çaba sarf eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Asarcık’taki yatırımlarına devam ediyor. SASKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçede sorunsuz alt yapı sistemi kuruyor.

Samsun'un köyleri yatırımlarla kasabalaşıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçeleri şantiyeye çeviren Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ladik’te de alt yapı yatırımlarını sürdürüyor.

Samsun Atayolu Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Cumhuriyet tarihi boyunca yol sıkıntısı çeken ilçede Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü, ilçede 2 yılda 40 milyon TL’lik yatırımla 70 km yol yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Samsun Vezirköprü yeniden inşa ediliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçeleri şantiyeye çeviren Fen İşleri Daire Başkanlığı, Vezirköprü’nün alt yapısını adeta ilmek ilmek yeniden dokuyor

Samsun Terme Fen işleri Şantiye Alanı'nda sona gelindi

Samsun Terme Belediyesi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen işleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek.

Samsun Kavak'ta yollar yenileniyor!

Samsun’un Kavak ilçesinde kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Kavak Belediyesi Fen İşleri ekipleri havaların ısınması ile birlikte Kavak’ta yarım kalan işlere devam etti.

Samsun Bafra'da yollar yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güven Sokak’ta başlatılan yol-kaldırım çalışması tamamlandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'ne yeni hizmet binası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirtti

Samsun Belediyesi yeni hizmet binası tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor. Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandı.

Samsun Fen İşleri Dairesi yeni binaya taşınıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işleri bitti.

Büyük Samsun Oteli yıkılıyor!

Büyük Samsun Oteli olarak hizmet veren binanın yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki hafta önce zeminden başladıkları yıkıma, 7 katlı binanın terasına vinç yardımıyla çıkardıkları iş makineleriyle devam ediyor.

samsun Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi Haberi

samsun Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi


Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; “Samsun’umuzun alt yapısını geliştirmek ve modernleştirmek için çaba sarfeden belediyemizin önemli birimlerinden olan Fen İşleri Daire Başkanlığı için yapılan yeni  hizmet binasının açılışını 11 Kasım 2015 günü gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Burada Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yanı sıra Afet Koordinasyon Merkezi de (AKOM) hizmet verecek. Bu yüzden makine parkı içinde geniş bir alan ayırdık” dedi.

Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işlerinin de tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Yurt, “Bu alandan 600 bin metreküp hafriyat çıkarıldı. Biz bu hafriyatları, Batıpark’ta yapımına devam ettiğimiz ve önümüzdeki yıl içinde hizmete açmayı planladığımız golf sahasında...