06 / 05 / 2024

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son durum

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son durum

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde 2014 yılında yapımına başlanan Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son aşamaya gelindiği ve çevre düzenlemelerine başlandığı bildirildi.

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

1 Ağustos altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın almak veya satmak isteyenler için güncel altın fiyatları belli oldu. Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın, çeyrek altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 altın fiyatları.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Kiraya zam yapmak isteyen ev sahibi bakın nasıl vazgeçti! Bunu görenler şok olacak!

ABD'de yaşayan Svetlana isimli bir kiracı, kiraya indirim isteğini kabul etmeyen ve gerekli tadilatları da yapmayan ev sahibini yapmak istediği zamdan bakın nasıl vazgeçirdi. Bunu görenler şok olacak!

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa ve mısır... Rakamlar peş peşe duyuruldu! Gören şok oldu! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi merakla son dakika buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırırken; kuraklığın hububat fiyatlarını nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa ve mısır... Rakamlar peş peşe duyuruldu! Gören şok oldu! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Gram altın için buz kestiren rakam geldi! Altın tam bu kadar olacak! Bu açıklama göreni şok etti! Siz de hemen bakın!

Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen, ons altının bu yılın en iyi varlıklardan bir tanesi olduğuna dikkat çekerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gram altın için buz kestiren rakam geldi! Altın tam bu kadar olacak! Bu açıklama göreni şok etti! Siz de hemen bakın!

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Memur Ocak zammında deprem! Tek tek rakamlar hesaplandı! En düşük maaşı gören şok oldu!

Memur zam oranı, yılın ikinci yarısına ilişkin enflasyon oranlarına göre belirlenecek. Memur maaşlarında Ocak ayında zam depremi yaşanacak. Tek tek rakamlar hesaplandı! En düşük maaşı gören şok oldu...

Dyson'ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022!

Dyson’ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi olarak tanıtılan Dyson v15 fiyat listesi en çok merak edilen akıllı süpürgeler arasında yer alıyor. Peki Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022...

Gülşen'in noter telaşı!

Ünlü popçu Gülşen, Bebek’te bir notere girerken görüntülendi. Yeni bir proje için notere geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Çok acelem var. Noterin açılmasını bekliyorum. Yeni bir anlaşma var'' dedi.

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

İnşaat sektöründe en güçlü kadın CEO'lar!

Fortune Türkiye tarafından bu yıl 10.su hazırlanan "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını" listesi pek çok başarılı kadını bir araya getirdi. Listede Türkiye'nin en güçlü kadınları yer alıyor...

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son durum Haberi

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son durum

2004 yılında kurulan, prefabrik bir binada eğitim veren lisenin yeni binasının yapılış aşamasına 2014 yılı mahalli seçimler öncesi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Göl Mahallesi’ni ziyareti sonrasında başlandığı kaydedildi. 18 Mart 2014 tarihinde seçim öncesi yöreyi ziyareti sırasında okul müdürü Nurullah Tok, öğretmenler ve öğrenciler tarafından okula davet edilen başkandan okul talep ettikleri ve başkanın okul yapma sözü verdiği öğrenildi. Yeni okul binasının inşaatının bir ilaç firması ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yapıldığı, şu an çevre düzenlemesi yapılan okulun 2016-2017 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.


Yaklaşık 300 öğrencinin eğitim alacağı Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin bünyesinde, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Çocuk Gelişimi, Muhasebe ve Finansman Bölümlerinin bulunduğu belirtildi. Okulda 14 derslik, 1 bilgisayar laboratuvarı, 1...