08 / 05 / 2024

samsun golf sahası projesi

samsun golf sahası projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun’a geldi. Kartal, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz’in ilk golf sahasını gezdi.

Samsun golf sahası projesinde son durum ne?

Golf seçmeleri için Samsun'a gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçmeler sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte golf sahasında incelemelerde bulundu.

Samsun golf sahası 19 Mayıs'a yetiştiriliyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, golf antreman sahası ve golf akademisi hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Samsun örnek projelerin hayata geçirildiği bir şehir!

Karaaslan, ''Şehirlerin kimlikleriyle ilgili özellikle yapılacak çalışmaların, kimlikli şehirlerin, hem fiziksel yapısının aynı zamanda manevi dinamiklerinin ortaya çıkarılacağı noktasında ortak bir tavır sergileyeceğimiz bir döneme giriyoruz" dedi.

Samsun Golf Sahası'nın inşaatı 19 Mayıs'ta tamam!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin kentte hayata geçirdiği golf sahası projesi Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'dan tam not aldı, sahanın inşaatı 19 Mayıs 2016 tarihine kadar bitirilecek...

Samsun Golf Sahası 19 Mayıs 2016'da hizmete açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada, golf sahasının Karadeniz'de tek, Türkiye'de ise 9 delikli saha sınıfında en büyük olduğunu ve 19 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açacaklarını belirtti.

Türkiye'nin en büyük golf sahası Samsun'a inşa ediliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Burada 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan sahamızın 250 dönümü golf alanı, kalan 120 dönümü ise peyzaj ve rekreasyon alanı olarak planlandı" dedi

Samsun golf sahası projesi 2017'de tamamlanacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Mustafa Yurt, golf sahasının Samsun'a kazandırılmasının şehri ekonomik ve ticari, kültürel ve sosyal olarak kalkındırılacağını ve geliştireceğini söyledi.

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki arazilerinin akıbeti belli oldu!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Arazilerle ilgili sürecin detayları belli oldu. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Maslak'ta 3 milyon TL'ye kiralık golf sahası!

Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından Orman Müdürlüğü'nün Maslak'taki merkezinde yapılacak olan ihalede ilk yıl için muhammen kira bedeli 3 milyon 66 bin 319 TL olarak belirlenmiş.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Düşler Vadisi Riva'da konut satışları hız kesmedi!

Riva’da gayrimenkul satışları hız kesmedi. Bölgenin cazibesi, şehrin içinde ama doğayla baş başa konumu, golf sahası ve Riva Kanal projesi gibi yeni yatırımlarla arttı.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

samsun golf sahası projesi Haberi

samsun golf sahası projesi


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun’a geldi. Kartal, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz’in ilk golf sahasını gezdi.


Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’a Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltıya Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Medikal Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Özcan ile bürokratlar da katıldı.


Sabah kahvaltısının ardından Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, Genel Müdür İsmail Kartal’a golf sahasını gezdirdi. Başkan Yılmaz, golf sahası ile ilgili Genel Müdür Kartal’a bilgi verdi. 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatı’na yetiştirilecek 420 dönümlük arazinin 300 dönümünde yer alan 9 çukurlu sahayı golf araçlarıyla gezen Genel Müdür Kartal,...