29 / 04 / 2024

Samsun hizmet binası

Samsun hizmet binası

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ''Projemiz yaklaşık 12 bin metrekare bir inşaat alanı oluyor. Bir bodrum kat, bir zemin kat, 7 normal kat ve bir teras kattan oluşuyor.''dedi.

Samsun İlkadım yeni hizmet binası külliye gibi olacak!

Temeli 10 Mayıs 2017'de atılan Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii projesi külliye şeklinde tasarlandı.

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

İlkadım'da Yeni Belediye Hizmet Binası 18 ayda tamamlanacak!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nın resmi temel atma töreni Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın 18 ayda teslim edileceğini söyledi.

Samsun İlkadım yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Samsun İlkadım Belediyesi, yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu. Kazı çalışması başlayan bina 20 dönümlük alanda inşa edilecek.

Mamak Belediyesi hizmet binası Samsun Yolu'na taşınıyor!

Mamak Belediyesi'nin hizmet binası Samsun Yolu'na taşınıyor. Başkan Mesut Akgül, 'yeni hizmet alanı'nı HT Ankara'ya anlattı. Akgül, "132 dönümü kapsayacak proje, Mamak için dönüm noktası olacak" dedi

Samsun İlkadım Belediye Hizmet Binası ihaleye çıkacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Samsun Tekkeköy Belediyesi'nin hizmet binası yurt olacak!

KYK Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Tekkeköy Belediyesi'nin geçici hizmet binası olarak kullanılan binanın öğrenci yurduna dönüştürülmesi için gerekli talimatları aldıklarını, binayı 10 yıl süreyle kiralayacaklarını ifade etti.

Samsun Kavak OSB hizmet binası açıldı!

Samsun Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Samsun Belediyesi yeni hizmet binası tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor. Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandı.

Samsun SGK binası inşaatından düşen işçi öldü!

SAMSUN’da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatında çalışırken 4’üncü kattan beton zemine düşen 50 yaşındaki Mustafa Kavaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sungurlu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için arazi tahsis edildi!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için Ankara-Samsun Yolu Masatlık Mevkiinde bulunan 7 bin 692 metrekare olan arsanın tahsisi yapıldı.

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Samsun hizmet binası Haberi

Samsun hizmet binası


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yapılması planlanan yeni hizmet binasının projesini meclis üyelerini tanıttı.





Samsun TSO 2016 Ağustos ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan başkanlığında Davut Altan Meclis Salonu'nda yapıldı. Gündem maddelerinden önce gündem dışı söz alan TSO Meclis Üyesi Yusuf Ziya Büyüklü, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişime tepki...