29 / 04 / 2024

samsun ilkadım inşaat ihalesi

samsun ilkadım inşaat ihalesi

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun Saitbey Mahallesi'nde kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 19 Temmuz Salı günü gerçekleşecek inşaatın bedeli 10 milyon 601 bin 205 TL olarak belirlendi.

THK Samsun İlkadım'da işhanı yaptıracak!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Samsun İlkadım'da bulunan arsaya yapılacak olan işhanı binasının uygulama projeleri ile ihale dosyasını hazırlama işini ihaleye sunuyor.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akçin tarafından kuruldu. 

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

Nazmi Durbakayım: İnşaat sektörü ok gibi fırlayabilir!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ve geçen yıla ilişkin gayrisafi yurt içi hasıla sonuçlarını değerlendirdi. Nazmi Durbakayım 1,5 yıldır bekleyen projeler nedeniyle gerilimi artan inşaat sektörünün her an ok gibi fırlayabilir dedi..

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Samsun'da AVM inşaatı müzeyi çatlattı!

Samsun'un Mecidiye Caddesi'nde devam eden alışveriş merkezi inşaatı Gazi Müzesi'nin yan duvarlarında çatlaklar oluşmasına neden oldu. Müze, demir direklerle ayakta duruyor.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

TOKİ Samsun İlkadım başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

TOKİ Samsun İlkadım projesinde toplam 396 adet konut bulunuyor. Proje için son başvuru tarihi 28 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Samsun İlkadım TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Samsun İlkadım TOKİ projesinde yer alan 396 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

samsun ilkadım inşaat ihalesi Haberi

samsun ilkadım inşaat ihalesi

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun Saitbey Mahallesi'nde kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 19 Temmuz Salı günü gerçekleşecek inşaatın bedeli 10 milyon 601 bin 205 TL olarak belirlendi.



İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN İLAN



1- İhalenin konusu, Mülkiyeti İlkadım Beledyesine ait, Samsun ili Saitbey Mahallesi Unkapanı Caddesi, F36B22B1D pafta, 7119 ada, 1 parselde bulunan arsanın üzerinde bulunan mevcut binanın yıkılarak; Ticaret + Konut inşaatı yapılması ve şartnamede ayrıntıları gösterilen şekilde paylaşılması işi 2886  sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesi uyarınca '' Kapalı Teklif Açık Arttırma Usulü'' ile Kat karşılığı ihale edilecektir.


2-Geçini teminat inşaat maliyet bedeli ve ihale arttırımına esas bedel üzerinden ayrı ayrı ödenecektir. Tahmini inşaat maliyet bedeli 10.601.250,00 TL olup, eksik imalatlara karşılık 600.000,00 TL üzerinden artırım yapılacaktır.


3- İhale...