02 / 05 / 2024

Samsun İlkadım yatırım

Samsun İlkadım yatırım

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

Samsun İlkadım yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Samsun İlkadım Belediyesi, yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu. Kazı çalışması başlayan bina 20 dönümlük alanda inşa edilecek.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsa ve binayı 10 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mevlüt Oral: Konut ve araziye yatırım kazandırır!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, parası bulunan konut ve araziye yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Samsun İlkadım'a 5 yılda 255 milyon liralık yatırım!

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Suriyeliler'den Atakum'a 1 milyon liralık konut yatırımı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası (SATEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Oral, bölgedeki Suriyelilerin Atakum ilçesine 1 milyon lira değerinde konut yatırımı yaptığını açıkladı. 

Samsun İlkadım yatırım Haberi

Samsun İlkadım yatırım

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23. İşitme Engelliler Olimpiyatları vasıtasıyla dünyanın Samsun'da buluşacağını belirterek, bu organizasyonu çok önemsediklerini kaydetti.


İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katılan Akif Çağatay Kılıç, bakanlık olarak yaptıkları yatırımlar ile üstlendikleri organizasyonlar hakkında bilgi verdi.


Yatırımlar konusunda ellerini taşın altına koyacaklarını vurgulayan Bakan Kılıç, "Çünkü bu millet 15 Temmuz gecesi ülkesi için, devleti için, demokrasi için, hükümeti için, geleceği için, Cumhurbaşkanı için bedenini siper etti. Biz de tenimizde can durduğu sürece, bu millete, bu memlekete hizmet etmeye mecburuz. Yapmazsak, o zaman bizden hesap sorarsınız, Rabbim de hesap sorar." diye konuştu.


Samsun'un büyük atılımlar içinde olduğuna işaret eden Bakan Kılıç, şöyle devam etti: 


"Yaklaşık 1 ay sonra dünyanın en büyük spor organizasyonlarından...