25 / 07 / 2024

samsun imo şubesi

samsun imo şubesi

İnşaat Mühendisleri Odası’nın kuruluşunun 61. yılında “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü”nün 44.’sü kutlanıyor. İMO Samsun Şubesi Toplantı Salonu’nda yapılan kutlama programı saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

Samsun Lojistik Köy projesi yargıya takıldı!

Samsun Tekkeköy'de inşaat çalışması devam eden Lojistik Köy Projesinin iptali ile ilgili açılan davada Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararından sonrası, ZMO Samsun Şubesi'nin açtığı davada da aynı karar verildi.Çevre ve Şehircilik, Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğe' İnşaatı durdurun' talimatı verdi

İMO: Ankara'da dönüşüm hızlı ve plansız!

Ankara'da üç hafta içinde, birbirine 500 metre mesafede, 2 çökme ve göçme olayı yaşandı. Konuyu inceleyen İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Ankara Şubesi, olaylar hakkında rapor yayımladı.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

Samsun'da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından "14. Ulusal Mimarlık Sergisi" açıldı. . 19-30 Nisan tarihleri arasına kadar açık olacak olan serginin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu yaptı.

İMO Kocaeli Şubesi'nde Avrasya Tüneli şantiyesine ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, yapımı devam eden Avrasya Tüneli şantiyesine teknik gezi düzenledi. Proje mühendisi, tünel hakkında İMO üyelerini dateylı şekilde bilgilendirdi.

İMO Bursa Şubesi'nden genç mühendislere destek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak,Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün'ü ziyaret etti.

İMO Diyarbakır Şubesi’nin 22. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şubesi’nin 22. Olağan Genel Kurulu, İMO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.Genel Kurul, yapılan konuşmaların ardından Çalışma Raporu'nun okunması ve değerlendirmesi ile devam etti.

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

İMO Balıkesir Şubesi Başkanı Gürkan Özcan oldu!

İMO Balıkesir Şubesi'nin 11. Dönem Genel Kurulu, hafta sonu oda salonunda yapıldı. İlk gün faaliyet raporu ve mali raporlar okundu. Oda üyeleri söz alarak düşüncelerini, katılımcılarla paylaştı. Kongrenin ikinci gününde seçimler gerçekleşti.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

samsun imo şubesi Haberi

samsun imo şubesi

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Samsun Şubesi, “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü” dolayısıyla kutlama programı düzenledi.


Programın açılış konuşmasını İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü yaptı.

Ülkenin gelişmesinde genç mühendislere çok büyük iş düştüğünü belirten İnşaat Mühendisi Cevat Öncü, “Mezuniyetimiz de diplomalarımızı alırken başladığımız bize verilen mühendislik unvanına layık olmaya, onun bize sağladığı yetki ve sorumluluğu bilerek, hangi şartlar altında olursa olsun onları ancak iyiye kullanmaya, yurdumuza ve insanlığa yararlı olmaya, kendimizi ve mesleğimizi maddi ve manevi alanlarda yükseltmeye çalışacağımıza namusumuz üzerine yemin ederek başladığımız meslek yaşantımızda 40. yıldan fazla meslek yaşantısını gördüğümüz arkadaşlarımız var. İnşaat mühendisliği, uluslararası literatürde ‘medeniyet mühendisliği’ olarak geçmektedir. Bu anlamda meslektaşlarımızın pek çoğu ülkenin gelişimi, mesleğin ilerlemesi anlamında yetki ve sorumluluk yüklenmektedirler” dedi.


Genç mühendislerin hedeflerini yüksek...