06 / 05 / 2024

Samsun-Kalın Demir Yolu Hattı

Samsun-Kalın Demir Yolu Hattı

Avrupa Birliği (AB) hibesiyle gerçekleştirilen en yüksek meblağlı proje sözleşmesi olan Samsun-Kalın (Sivas) Demiryolu Hattı Modernizasyonu Projesi Yapım Sözleşmesi imzalandı.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına yeni indirim! Peş peşe açıklandı! İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Peki güncel demir fiyatları kaç lira oldu? Şehir şehir demir fiyatları kaç TL? İnce demir ve kalın demir ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Demir fiyatları resmen çakılıyor! Fiyatlara peşe peşe indirim geldi! 27 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında yaşanan düşüş tam gaz devam ediyor. Peki bugün demir fiyatları kaç lira oldu? İl il demir fiyatları ne kadar? İnce demir ve kalın demir kaç lira? 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen düştü! Demir fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirimle beraber ince va kalın demir fiyatları düşmeye başladı.1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Demir frene bastı! İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 22 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Son zamanlarda peş peşe zam gelen demir frene bastı. Güncel demir fiyatlarına indirim geldi. İzmir ve Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 50 TL indirimin gelmesi ile demir fiyatları resmen düşüşe geçti. Peki bugün güncel 2022 demir fiyatları ne kadar? İşte 22 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına tekrar indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları dibe vurdu! 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün tekrar  100 TL indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte ince ve kalın demir fiyatları resmen dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları çakıldı! İndirime indirim geldi! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Demir fiyatlarında bu hafta tam 100 Türk Lirası indirim meydana gelmişti. Cuma günü ise demir fiyatlarında 50 lira daha indirim meydana geldi. Peki ince ve kalın demir fiyatları kaç Türk Lirası oldu? İşte güncel 16 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Samsun-Kalın Demir Yolu Hattı Haberi

Samsun-Kalın Demir Yolu Hattı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, söz konusu projenin 220 milyon avroluk hibesiyle en yüksek meblağlı proje olma özelliğine sahip olduğuna vurgu yaptı. Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyon Projesi Yapım Sözleşmesi İmza Töreni Rixos Grand Ankara'da gerçekleştirildi. AB hibesiyle gerçekleştiren en yüksek meblağlı proje sözleşmesi olan, Samsun-Kalın (Sivas) Demiryolu Hattı Modernizasyonu Projesi Yapım Sözleşmesi'nin imza törenine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, AB Delegasyonu Maslahatgüzarı Bela Szombati, Projenin yüklenici firması Çelikler Flolding Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik ve Devlet Demiryolları Genel Müdürü Ömer Yıldız katıldı. Söz konusu projeyle AB Katılım Öncesi Mali Aracı (IPA) fonları kullanılarak Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti işbirliğiyle modernizasyonu gerçekleştirilecek olan Samsun-Kalın Demiryolu Flattmm hizmet süresinin uzatılması ve hattın kapasitesinin artan ihtiyaçlara cevap verecek...