05 / 05 / 2024

Samsun Kavak 2019 projeleri

Samsun Kavak 2019 projeleri

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun'da hayata geçirilmesi planlanan 2.2 milyar TL'lik 109 proje, yatırım teşvik belgesi aldı!

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yatırımcıların teşvik başvurularının 2020'de bir önceki yıla göre yükseldiği şehirde, 2020'de teşvik tutarında 2019 yılına göre yüzde 56 artış yaşandığı kaydedildi.

Samsun Büyükşehir vakıflar için 903 bin TL kira ödedi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrenci yurdu olarak kiralanan 2 binanın daha sonra bir vakfa devredildiği ve kira bedellerinin de belediye tarafından ödendiği belirlendi. Sayıştay belediyenin 2 bina için 2019'da 903 bin 310 TL (KDV hariç) bedel ödediğini belirledi.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar Samsun AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Samsun Çarşamba Otogarı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Çarşamba Otogarı2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Samsun Havza Otogarı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Havza Otogarı 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TOKİ Samsun Canik 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik 2019 projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Samsun Kavak 2019 projeleri Haberi

Samsun Kavak 2019 projeleri

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak’ın birçok önemli hizmete kavuştuğu açıkladı. Halktan aldıkları enerji ile gece gündüz demeden yıllarca verdikleri emeklerin karşılığını şimdi modern bir kent ortaya sunarak verdiklerini söyleyen Sarıcaoğlu, “2014’te yatırımı ve alt yapısı olmayan, içme suyu sıkıntısı çeken, işsizlik nedeniyle insanların başka şehirlere göç ettiği ve bu nedenle ailelerin bölündüğü bir Kavak teslim aldık. Bugün ise ulaştığımız nokta ile güzel bir örnek teşkil ediyoruz” diye konuştu.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kavak’ta ortaya koydukları her projede halkın ve muhtarların görüşlerini aldıklarını, hizmetlere sahip çıkılmasını sağladıklarını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüze koyduğu AK belediyecilik ve gönüllere dokunan hizmet anlayışı ile halkımızla el ele vererek aradan geçen 4,5 yılda her alanda...