11 / 05 / 2024

samsun kirazlık adası nerede

samsun kirazlık adası nerede

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Ayvacık Belediyesi işbirliği ile Ayvacık ilçesinde yer alan Suat Uğurlu Baraj Gölü üzerindeki Kirazlık Adası’ nın turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı...

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Bağlar Mahallesi, Kirazlı Köyü 3157 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

Larry Ellison, 300 milyon dolarlık adasında yeni şehir kuracak!

Dünyanın Microsoft'tan sonraki en büyük ikinci yazılım şirketi olan Oracle'ın kurucularından milyarder Larry Ellison, atın aldığı adada hayallerini hayata geçirebilirse dünyada bir ilki başaracak.

Nurol Park A, B, C, D ve G blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan A, B, C, D ve G blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park K blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan K blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park J blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan J blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park E blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan  E blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

samsun kirazlık adası nerede Haberi

samsun kirazlık adası nerede


Samsun'un Ayvacık ilçesinde bulunan Suat Uğurlu Baraj Gölü’ndeki Kirazlık Adası turizme kazandırılıyor.


Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Ayvacık Belediyesi işbirliği ile Ayvacık ilçesinde yer alan Suat Uğurlu Baraj Gölü üzerindeki Kirazlık Adası’nın turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında ilk etapta eski adı Zevgar Adası olan Kirazlık Adası’na teleferik kurulması ve turizm tesislerinin inşası için fizibilite çalışması yapıldı.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'un bizzat katıldıkları ön fizibilite çalışmasında uzun vadeli planlar için de değerlendirme yapıldı. Bot ile adayı her yönden inceleyen başkanlar ilçenin turizm potansiyellerini gün yüzüne çıkarmayı amaçladıklarını belirtti. Son günlerde Ayvacık'a Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Ayvacık bir kaç yıl içerisinde turizmde yaptığı atılım ile Uzun...