02 / 05 / 2024

Samsun Kombine Çevrim Santali

Samsun Kombine Çevrim Santali

OZG Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Samsun Kombine Çevrim Santali Şantiye Müdürü Botan Üstünbaş vefat etti

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

ENKA İnşaat Tataristan'da santral inşa edecek!

ENKA İnşaat, JSC Tatenergo ile Tataristan'da inşa edilecek 858MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için 25,6 milyar Ruble'lik sözleşme imzaladı.

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Siemens, Tataristan'da doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek!

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

GAMA Güç Sistemleri, Ortadoğu'daki projelerine yenisini ekledi!

GAMA Güç Sistemleri, Bahreyn'deki 1.800 MW ALBA PS5 Kombine Çevrim Santrali'nin ihalesini kazanan konsorsiyumda yer aldı.

İzmir Aliağa santral ihalesi ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi ihalesinin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 6 Haziran 2016'ya erteledi.

Aliağa ve Bursa santral ihalelerinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla düzenlenecek ihalelerin teklif verme sürelerini uzattı.

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi.

Bursa ve Aliağa Gaz Santrali ÖİB tarafından özelleştirilecek!

Bursa Doğalgaz Santrali ile Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali, ÖİB tarafından özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bursa Doğalgaz Santrali ve Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali'ni özelleştiriyor.

Santral ihalelerinde teklif verme süreleri uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'nin özelleştirilmeleri amacıyla ilan edilen ihalelerin ön yeterlilik ve son teklif verme süreleri uzatıldı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali Dünyanın en iyisi ödülünü aldı!

23 ay gibi kısa sürede tamamlanması ve yüzde 61 verimlilik oranıyla iki dünya rekoru birden kıran Cengiz Enerji’ye bağlı Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali ikinci ödülünü dünya enerji sektörünün referans kabul ettiği Power Magazine’den aldı.

Gardabani Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin açılışı!

Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili, Çalık Enerji'nin Gürcistan'da açtığı doğalgaz çevrim santralinin, ülkesinin enerji piyasası ve bağımsızlığına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Samsun Kombine Çevrim Santali Haberi

Samsun Kombine Çevrim Santali
OZG Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Samsun Kombine Çevrim Santali Şantiye Müdürü Botan Üstünbaş vefat...