22 / 05 / 2024

samsun köpek oteli

samsun köpek oteli

Samsun’da bir girişimci, geçici ve zorunlu olarak köpeklerinden ayrılmak zorunda kalan kişiler için “köpek oteli” kurdu.

Otomobil ve ev almak için doğru zaman mı? Uzmanı ayrı ayrı tarih verdi

Yüksek fiyatlar ve kredi faizleri nedeniyle ev ile araba almayı düşünenlerin kafası karışık. Pek çok kişi otomobil ve ev için doğru alım zamanını araştırıyor. Finans danışmanı, Hüseyin Kantürk piyasa koşullarını inceleyerek tarih verdi

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi ile ilgili açıklamasında "Kalıcı konutların plan, projelerini de yaptık. Pek çok yerde de inşallah bu hafta itibarıyla yapım çalışmalarına başlıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...

Evcil hayvanına çip taktıramayanlar dikkat! Bakanlıktan yeni açıklama geldi

Evcil hayvanına çok taktıramayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için getirilen mikroçip uygulamasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı önemli bir açıklama yaptı.

Milli Emlak o ildeki 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde!

Samsun Kızılırmak Milli Emlak, Samsun ili Atakum ilçesi, Kurugökçe ve İncesu Mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Birden fazla işte çalışanlar hemen bakın! Kazançlarınızda vergi detayı...

Artık pek çok insan boş zamanını değerlendirmek, hobisinden gelir sağlamak veya daha fazla kazanç elde etmek amacıyla birden fazla işte çalışıyor. Fakat birden fazla işte çalışanlar için önemli bir detay gündeme geldi. İşte gelir vergisi ile ilgili o detay...

Amazon’da evcil hayvanlarınızın ihtiyaçları yüzde 15 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Amazon fiyat listesi

Dünyanın en büyük online alışveriş mağazası Amazon’da outlet ürünlerde evcil hayvan ürünleri yüzde 15 indirimli. Mamadan tasmaya, oyuncaktan köpek çizmesine kadar yüzlerce ürün bir tık uzağınızda kapınızda.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir son yazısında Türkiye’nin AK Parti döneminden evvel kendine yeten bir ülke olduğunu ancak artık pek çok tarımsal gıda ürününün dışarıdan ithal edildiğini anımsattı.

En ucuz mobilyalar burada! Vıvense’den bayram özel indirimi!

Vivense markası uygun fiyatlı mobilyaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sık sık pek çok mobilyayı çok uygun fiyatlarla web sitesinde satışa sunuyor. Özellikle yeni ev kuranlar için ucuz fiyatlarıyla alışverişe cezbediyor.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Minik dostlarımıza özel indirim kampanyası Koçtaş'ta!

Koçtaş, hava şartlarının gittikçe kötüleşmesiyle birlikte kedi ve köpek mamalarında yüzde 40 indirim yapacağını duyurdu.

Noft Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noft Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık İpek tarafından kuruldu.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

samsun köpek oteli Haberi

samsun köpek oteli

Tekkeköy ilçesinde 8 dönüm arazi üzerine oteli kuran Gökhan Gökçe, “Tatile çıkacak, evinde köpek bakma imkanı olamayan kişilerin günübirlik, aylık veya yıllık olarak bize bıraktığı köpekleri misafir ediyoruz. Onlara ev konforu sağlıyoruz. Köpek psikolojisinden anlayan profesyonel ekibimizle köpeklerin birbirleriyle tamamen özgür bir şekilde oyun oynayarak vakit geçirmesini, sosyalleşmelerini ve eğitim almalarını sağlıyoruz” dedi. Bazı köpek sahiplerinin sabah işe giderken köpeklerini bırakıp iş çıkışında aldığını anlatan Gökçe, kimlik kaydı bulunan bütün sahipli köpekleri otele kabul ettiklerini söyledi. Gökçe’nin 120 bin TL’ye kurduğu otelde günlük köpek başı kalma ücreti 20...