15 / 05 / 2024

Samsun Liman Gölü kiralık

Samsun Liman Gölü kiralık

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan "Liman Gölü"nü 5 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu.

Güvenli liman gömleğini giyen altın için heyecanlandıran açıklama! Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın

Bankacılık alanında gelen iflas kararları altının tekrar güvenli liman gömleğini giydirdi. Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın!

Samsun Liman Gölü 5 yıllığına kiraya verilecek!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan "Liman Gölü"nü 5 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu.

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında sona gelindi!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde 2014 yılında yapımına başlanan Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son aşamaya gelindiği ve çevre düzenlemelerine başlandığı bildirildi.

Samsun Göl Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatı bitti!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde yapımı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini söyledi.

Antalya'ya Altın Portakal Yat Limanı yapılıyor!

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’ya dev bir proje kazandırmaya hazırlanıyor.Dünyada sadece Dubai'de bir benzeri bulunan yat limanı, görseli ile büyük hayranlık uyandırdı.

Gül Yüzüncü Yılmaz: Yıkılması gereken binalar halen yıkılmadı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Samsun Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, 17 Ağustos'un üzerinden 15 yıl geçmiş olmasına rağmen, yıkılması gereken ağır hasarlı birçok binanın hala yıkılmadığı söyledi.

Gül Yüzüncü Yılmaz: Deprem sonrası yıkılması gereken binalar halen yıkılmadı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Samsun Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, 17 Ağustosun üzerinden 15 yıl geçmiş olmasına rağmen, yıkılması gereken ağır hasarlı birçok binanın hala yıkılmadığı belirtti.

Gül İnşaat Liman Park!

Gül İnşaat Liman Park projesinde ofis sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat veriyor. Kalan tutarın ödemesi 12 aya kadar sıfır faizle taksitlendirilerek gerçekleştiriliyor. Proje, Gül İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Gül İnşaat Liman Park fiyat!

Satış sürecine başlanan Gül İnşaat Liman Park fiyat bilgilerine göre ofisler 99 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, Gül İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

Gül İnşaat Ambarlı Liman Park teslim!

9 katlı tek bloktan oluşan Gül İnşaat Ambarlı Liman Park teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Projenin içerisinde yer alan ofislerin alanları 33 metrekare ile 86 metrekare arasında farklılık gösteriyor..

Gül İnşaat Ambarlı Liman Park fiyat listesi!

İlk 5 katı antrepo, üç katı ofis olarak tasarlanan Gül İnşaat Ambarlı Liman Park fiyat listesi kapsamında ofisler 99 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projedeki 13 adet ofisin satışlarına başlandı...

Gül İnşaat Ambarlı Liman Park!

Lokasyon olarak; İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın hemen yanında hayata geçirilen Gül İnşaat Ambarlı Liman Park projesinin ilk katında restoranlar yer alacak. Projede satışlar devam ediyor...

Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı!

9 katlı tek bloktan meydana gelen Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı kapsamında ofis satıi fiyatının yüzde 50'si peşinat olarak ödeniyor. Kalan tutar firma bünyesinde 12 aya kadar sıfır faizle vadelendiriliyor...

Samsun Liman Gölü kiralık Haberi

Samsun Liman Gölü kiralık

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan "Liman Gölü"nü 5 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 



Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Bafra ilçesinde devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan Liman Gölü'nün su ürünleri istihsal hakkı pazarlık usulü ile, öncelikle o yerde kurulan, üyeleri beş yıldan az olmamak üzere üretim bölgesinde ikamet eden, münhasıran su ürünleri üretim ve pazarlaması ile iştigal eden kooperatif, kooperatif birliği ve köy birliklerine komisyon marifetiyle pazarlık usulüyle 5 (beş) yıl süre ile kiraya verilecektir. Söz konusu istihsal alanı tahmini 205,82 hektardır. Liman Gölü için tahmin edilen yıllık avlanabilir su ürünleri miktarı 68 bin 500 kg. Kiraya verilecek olan su ürünleri istihsal alanının birinci yıl tahmini muhammen kira bedeli 9.516,83 TL'dir. Yıllık kira bedeli...