02 / 05 / 2024

samsun monbilya sektörü ismob

samsun monbilya sektörü ismob

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.

Cevat Öncü: İnşaat sektörü, konut faizlerinin artmasıyla durdu!

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü: "İnşaat sektörü, konut ve genel faizlerinin yükselmesi nedeniyle tıkanma noktasına geldi. Bu krizin uzun olacağını düşünüyoruz" dedi.

Kiraların TL ile ödenmesi sektörü rahatlatacak!

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, döviz üzerinden kira alınması döneminin sona ermesini değerlendirdi. Tan, kiraların TL olarak ödenmesinin perakende sektörünü rahatlatacağını söyledi.

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

İnşaat sektörü ekonominin şah damarı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada" İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir. Çünkü ekonomimizin şah damarı inşaat sektörüdür" dedi.

İnşaat sektöründe Ur-Ge çalışmaları başladı!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), ekonomi bakanlığı UR-GE Projesi kapsamında, mobilya, gıda ve medikal sektörlerinden sonra inşaat sektöründe de ihracat kapasitesinin artırılması çalışmalarına başladı.

TSO İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri bir araya geldi!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, inşaat sektörünün ülke için önemine değindi.

Samsun TSO ve İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri buluştu!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Zeki Murzioğlu: İnşaat sektörü geleceğe güvenle bakıyor!

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü kaydettiği başarılardan güç alarak geleceğe güvenle bakmaktadır" dedi

Salih Zeki Murzioğlu: İnşaat sektörü geleceğe güvenle bakıyor!

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü kaydettiği başarılardan güç alarak geleceğe güvenle bakmaktadır" dedi...

Mevlüt Oral: Emlak sektöründe cezalar caydırıcı olmalı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral,Türkiye de en çok inşaat sektörünün iş yaptığı illerden biri olan Samsun'da piyasayı dolandıran müteahhitlerin hem vatandaşı hem de emlak sektörünü zarara uğrattığını vurguladı...

Salih Zeki Murzioğlu: Mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabeti artacak!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabet edebilecek düzeye gelmesine destek olmak için yürüteceği proje çalışmalarını tamamladı. Projenin detaylarını paylaşmak için bir toplantı düzenlendi...

Konut sektöründeki büyüme 5 yıl daha devam eder!

İstanbul, Fatsa, Samsun'da konut ve iş merkezi inşaatları yapan Özaydemir İnşaat bölgede çeşitli projelerle adından söz ettiriyor. şžirketin sahibi Ahmet Aydemir, Türkiye'de konut sektörünün önümüzdeki 5 yıl boyunca parlak günler yaşayacağı görüşünde...

samsun monbilya sektörü ismob Haberi

samsun monbilya sektörü ismob

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.


Samsun TSO’nun yürüttüğü Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi kapsamında fuara katılan Samsunlu mobilyacıların tasarımı ve kalitesiyle, işlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarımlarla hayat bulan mobilyaları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 2005 yılından itibaren organize edilen, Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olan, “İstanbul Mobilya Fuarı”na Samsunlu mobilya firmaları adeta damga vurdu. Fuara, Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi programı kapsamında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen “Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi”nde yer alan Samsun markaları katıldı. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, Samsunlu firmaların yer aldığı stantlar büyük ilgi gördü.


TÜRK MOBİLYA...