29 / 04 / 2024

Samsun otel projeleri

Samsun otel projeleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, " Köylere gittiğimizde ‘neye ihtiyacınız var’ dediğimizde, bizden öyle taleplerde bulunuyorlar ki şaşırırsınız. Öyle yol, su, kanalizasyon değil, köye otel isteyen bile var" dedi

Hamit Zekai Aydeniz, Samsun ve Trabzon'a 5 yıldızlı otel yapacak!

Ege ve Akdeniz'deki turizm bereketinin Anadolu ve Karadeniz'e yayılmaya çalışıldığı dönemde Gaziantepli işadamı Hamit Zekai Aydeniz, Düzce'nin Akçakoca ilçesinin ilk 5 yıldızlı oteli olan Sky Tower Otel'i turizme kazandırdı

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun otel projeleri Haberi

Samsun otel projeleri


Tekkeköy ilçesindeki Tomruk Cafe’de düzenlenen kahvaltıya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş.’nin sahibi Cemal Yeşilyurt, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kahvaltı sonrası Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın açılış konuşmasının ardından konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlere değindi. Başkan Yılmaz, “İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar çıkar. Çıkmaması halinde olabilecek olan itiş kakışı, Türkiye’nin bu 90’lı yıllardaki koalisyon dönemini hatırlamayanlar, bu geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinden sonraki kısa sürede yaşananları görerek tek başına iktidarın ne demek olduğunu anlamışlardır diye düşünüyorum. Türkiye’de Türk insanının demokrasiden anladığı ‘sınırsız özgürlükler’...